Vaše misli kreiraju vaš život - Sami biramo da li ćemo biti sretni ili nesretni

Zakon privlačenja je nepristrasan i ne pravi razliku između dobrog i lošeg - on jednostavno uzima vaše misli i vraća vam ih u obliku iskustava i životnih događaja. 


Sve što dođe u vaš život, privlačite sebi snagom slika koje stalno držite u glavi. Ovo znači da je vaš život ono o čemu stalno razmšljate. Misli su poput magneta i imaju određenu frekvenciju. Kada razmišljate, vaše misli lete u Univerzum i magnetski privlače sve što je na istoj frekvenciji.

Ono što je poslano u svijet vraća se svom izvoru, a ovaj izvor ste vi. To znači da vaš život sada odražava vaše prošle misli. Ako želite nešto promijeniti u životu, morate promijeniti svoje misli. Većina ljudi se koncetriše na ono što ne žele i zbog toga se čude zašto se to stalno pojavljuje u njihovom životu. 

Problem je u tome što privlačite ono o čemu najviše razmišljate. Ako želite privući nešto drugo, morate mijenjati ono o čemu razmišljate. Vaše misli određuju vašu frekvenciju, a vaša osjećanja vam govore na kojoj se frekvenciji trenutno nalazite. Kada se osjećate loše, padate u frekvenciju koja privlači još više negativnosti. 

To znači da zakon privlačenja odgovara tako što će vam dati još više slika zbog kojih ćete se osjećati još gore. Međutim, kada se osjećate pozitivno i optimistično, privlačite stvari koje će vam pomoći da se osjećate sve bolje i bolje. Vaša je moć da promijenite svoj život jer samo vi birate svoje misli i doživljavate svoja osjećanja. 

Morate naučiti biti svjesni svojih misli i pažljivo ih birati. Također, morate naučiti uživati u ovom procesu jer vi i vaš život ste vaše vlastito djelo, vaše remek-djelo. Zakon privlačenja je vrlo važan koncept u životu jer odražava vašu sposobnost da kreirate svoj život putem svojih misli i osjećaja. Vaše misli određuju vašu stvarnost, pa je važno usmjeriti svoje misli na pozitivne stvari kako biste privukli željene ishode u životu.

No comments

Powered by Blogger.