Jaka žena ne moli, ne tjera i ne ganja muškarca - Ona jednostavno odlazi

Ona  je prošla kroz nekoliko teških prekida i njeno srce je bilo slomljeno na komade. Iako je mislila da neće preživjeti, postajala je sve jača i mudrija sa svakim novim iskustvom. 


Sada je hrabra i snažna žena, kao pravi borac koji ne odustaje ni kad je srce boli. Ona se ne boji ljubavi i ne krije svoje srce. Postala je prokleto jaka žena koja više ne traži, ne tjera i ne ganja nikoga. Ako se osjeća zanemareno ili uzeto zdravo za gotovo, ona jednostavno odlazi. 

Jaka žena zna reći što misli i zauzeti se za sebe. Ona ne traži pažnju ili ljubav, već dopušta da ljudi jure za njom. Ako netko ne želi biti dio njezinog života, ona neće gubiti vrijeme čekajući da se promijeni. Ona ima važnijih stvari u životu. Snažna žena ne prisiljava nikoga da bude u njenom životu. 

Ona zna da je posao muškarca da je progoni i ako on to ne čini, ona neće biti za to odgovorna. Umjesto toga, ona uživa u životu i čeka da se pojavi pravi muškarac koji će cijeniti njezinu snagu i ljubav. Jaka žena je spremna otvoriti svoje srce ako osjeti da je to vrijedno. 

Ali ona neće pasti na riječi i tražiti dokaze. Ona zna da pravi muškarac svoje osjećaje i namjere dokazuje djelima. I samo takav muškarac može postići nekoga poput nje. Snažna žena ili voli puno ili ne voli uopće. Ona ne traži, ne prisiljava i ne proganja. Ako nešto želi, ona će to reći otvoreno i jasno. I samo onaj koji zaslužuje njezinu ljubav i snagu će biti dio njenog života.

No comments

Powered by Blogger.