Jaka žena nikada neće trčati za muškarcem, prisiljavati ga ili moliti - Ona će se pokupiti i otići

Preživjela je teške periode, nakon kojih je ustajal još jača. Mnogi su mislili da se ne može dići poslije još jednog ljubavnog brodoloma. Ali svaki put je ustajala i postala još jača i mudrija. 

Kada osjeti da joj se svijet ruši ona skupi snagu i bori se jače nego prije! Ona je hrabra žena koja neće trčati za muškarcem, prisiljavati ga ili moliti za nešto. Ona će se pokupiti i otići. Postala je žena koja ima hrabrosti da kaže šta misli i koja zna da se izbori za sebe. Ne gubi vrijeme nadajući se da će se neko promjeniti, ne čeka čudo. 

Neće prisiljavati nikoga da bude dio njenog života. Ako neko želi da ode, ona će mu pridržati vrata i zatvoriti ih.  Jaka žena neće neće trčati ni za kim, samo će uživati u životu i puštati muškarce da jure za njom. A ako muškarac dokaže da je vrijedan njene pažnje, ona će mu dati šansu.

Ali on to stvarno mora da dokaže. Jakoj ženi nisu dovoljne samo riječi, ona je u prošlosti naučila da djela govore više od riječi. Neće gubiti svoje vrijeme na muškarca koji neće da se potrudi oko nje! Ona zna šta želi i koliko vrijedi.

Nije sramota što se pojedini muškarci boje jakih žena. Jer ona zna da se pravi muškarac neće plašiti njene snage. Osvojiti jaku ženu mogu samo muškarci koji su sigurni u sebe i koji znaju šta žele. A ako jaka žena shvati da može vjerovati muškarcu, tada će ga voljeti istom snagom.

Jaka žena ili voli puno ili odlazi, ali ne trči za muškarcem, ne tjera ga i ne moli da bude s njom.

No comments

Powered by Blogger.