Jaka žena se nikad neće truditi da promijeni muškarca - Ona će pronaći drugog

Razlika između jake žene i djevojaka je što djevojke pokušavaju promijeniti svoje partnere, dok jake žene neće spustiti svoje standarde i neće se truditi mijenjati muškarce. 


Djevojke često tolerišu neprihvatljivo ponašanje i opraštaju partnerima bezbroj šansi u nadi da će se promijeniti. Međutim, nakon nekog vremena, shvate da su uzalud trošile svoje vrijeme i energiju na nekoga tko se neće promijeniti.  S druge strane, jake žene znaju što žele i neće prihvatiti ništa manje.

Ako vide da su iznad svog partnera i da nema budućnosti s njim, jednostavno će otići. Neće pokušavati odgajati nezrelu osobu, već će se okrenuti svom razvoju i napredovanju. Jaka žena neće biti mama svom partneru i popravljati ono što su druge djevojke pokvarile. 

Neće trošiti svoju energiju pokušavajući promijeniti muškarca, jer zna da to nije njezina odgovornost. Umjesto toga, traži partnera s kojim će moći rasti i razvijati se zajedno. Želi ravnopravnog partnera koji će joj pružiti jednaku ljubav kao i ona njemu. 

Jaka žena zna da ne može promijeniti svog partnera svojom ljubavlju i trudom, već se fokusira na sebe kako bi postala najbolja verzija sebe. Neće tolerirati nezrelost i nesigurnost kod muškaraca, već traži nekoga tko je jak i odgovoran. Na taj način, može zajedno s partnerom ići kroz život, osloniti se jedno na drugo te podržavati rast i razvoj jedno drugog.

No comments

Powered by Blogger.