Kada izgubiš povjerenje žene - Tada si je izgubio zauvijek.

Kada žena odluči da ti pruži priliku, ali ti ne ispoštuješ njezino povjerenje, tada si je izgubio zauvijek.


Često se to događa kada ne cijeniš njezine osjećaje i ne ponašaš se prema njoj s poštovanjem. Umjesto da budeš zahvalan što je uz tebe, odlučio si joj slomiti srce. Možda si se ponašao prema njoj kao prema svima drugima, ali to nije dovoljno. Možda si čak mislio da ćeš je time učiniti boljom, ali zapravo si je samo povrijedio. 

Kada izgubiš povjerenje dobre žene, ona odlazi zauvijek i postaje bolja bez tebe. Možda je bila predivna za tebe, ali si je prisilio da se osjeća kao da nije dovoljno dobra. Koji je razlog za takav ponašanje? Sva otkazivanja u posljednji trenutak, poniženja, kritike. Ona zaslužuje mnogo više od toga.

Ona zaslužuje nekoga tko će joj dati istu ljubav i pažnju koju ona daje. Muškarca koji će biti uz nju kao što je ona uvijek bila uz tebe. Ona zaslužuje pravog muškarca, a ti to nikada nećeš biti i ne možeš joj dati ono što joj treba. Mislio si da se možeš ponašati kako god želiš, jer si "muško" i jer ona mora poštovati tvoja pravila. 

Ali jedino pravilo koje ona treba poštovati je njezin unutarnji glas koji joj govori da ti nisi pravi za nju. Kada izgubiš povjerenje dobre žene, gubiš ju zauvijek, i zapravo si je već dugo trebao izgubiti. Na kraju krajeva, bilo je očigledno da niste stvoreni jedno za drugo jer nisi mogao voljeti nju onako kako zaslužuje.

Svaki put kad bi joj učinio nešto loše, ona bi morala slušati svoj unutarnji glas i otići. Ali ti si ju natjerao da čeka i prekršio svoja obećanja dok se ona još uvijek nadala. Njezina intuicija je bila u pravu. Duboko u sebi, znala je da ćeš joj razbiti srce i otići, ostavljajući je da skuplja komadiće.  Znala je da više neće biti ista žena. Sada će joj biti teško otvoriti svoje ranjeno srce nekome drugome. A to je zbog tebe.

No comments

Powered by Blogger.