Muškarci shvatite - Ženama je bitniji jedan poljubac i nježan dodir od vašeg novca

Razlike između muškaraca i žena u njihovim potrebama u komunikaciji i bliskosti su česte. Ženama je važna konstantna pažnja od strane muškaraca i osjećaj sigurnosti koju to donosi. 


One žele ljubav i bliskost, te često kroz razgovor sa svojim partnerom izražavaju svoje emocije, želje i potrebe. Međutim, muškarci ponekad ne shvaćaju koliko je važno za ženu da se osjeća blisko i voljeno, te ne daju dovoljno pažnje svojim partnericama nakon napornog radnog dana. 

Za žene je iznimno važno da imaju fizičku bliskost i emocionalnu povezanost s muškarcem. One žele da im se muškarac nježno obraća, da ih ljubi i dodiruje, te da im pruža sigurnost i zaštitu u svakom trenutku. Nedostatak ovih stvari može dovesti do nevjerstva kod žena, jer traže nešto što ne dobivaju od svog partnera. 

Kada se žene udaju, žele muškarca koji će ih zaštititi i pružiti im siguran i sretan brak. Ne žele nezrelog i nametljivog muškarca koji će im stvarati probleme, već traže nekoga tko će biti uz njih u svim situacijama i brinuti se o njima kao o malo vode na dlanu. 

Novac i status nisu presudni, već je bitno da muškarac zna kako voljeti i poštovati svoju partnericu na pravi način. Ukratko, muškarci i žene imaju različite potrebe kada je u pitanju komunikacija i bliskost u vezi. 

Ženama je važna konstantna pažnja, nježnost i sigurnost koju im pruža muškarac, dok muškarci često zaboravljaju koliko je to važno za svoju partnericu. Kada se udaju, žene traže muškarca koji će biti uz njih u svim situacijama i pružiti im siguran i sretan brak, a novac i status nisu presudni faktori.

No comments

Powered by Blogger.