Ne budi naivna: Nije druga žena kriva što te je muškarac varao - On je taj koji te izado

Većina žena okrivi drugu ženu za izdaju svog muškarca, govoreći kako ga je ona zavela, a da li je to stvarno njena greška? Ako vas je izdao, onda je samo on kriv!


Teško je prihvatiti tako nešto od muškarca koga volite i želite ga nekako opravdati, ali to je zadnja stvar koju trebate učiniti. Donosimo vam 5 razloga zašto

Ako ne može da odoli iskušenju, onda on nije za vas Čak i da mu je druga žena visila oko vrata, imao je mogucnosti da bira: odgurnuti je ili uzeti u naručje. Ako nije dovoljno jak da vam ostane odan, onda vam je bolje bez tog muškarca. To je njegova slabost, a ne snaga druge žene.

Oslobađate ga odgovornosti Ako muškarac primjeti da okrivljujete drugu ženu za njegovu izdaju, onda će jednostavno nastaviti da radi sve kao i dosada. Sikdate odgovornost sa njega i ohrabrujete ga da to ponovo uradi.

Mora preuzeti odgovornost za svoje postupke Često se za brakove koje se raspadnu zbog nevjere okrivljuju druge žene. "Ko ti je kriv što nisi bila dovoljno dobra žena i zadržala svog muškarca." Ali to nije pošteno. On je taj koji se ponašao neprihvatljivo, on je iznevjerio vas.

Nije nesrećamn slučaj Varanje nije nešto što se radi slučajno, čak i ako je bio pijan to ne može da ga opravda. Odlučio je to da učini! Kakva god da je situacija bila mogao je da se zaustavi, ali nije.

On je donio odluku da te prevari Svaki odrasli muškarac je svijestna svojih postupaka. Ako je to uradio, onda je tako odlučio.

No comments

Powered by Blogger.