Ne postoji muškarac koji je vrijedan vaših suza - Onaj koji vas voli nikada vas neće rasplakati

Bez obzira na to što drugi ljudi govore, treba zapamtiti da ne postoji muškarac vrijedan vaših suza. 


Ako vas muškarac voli, nikada neće biti uzrok vaših suza. To je nešto što sam shvatila kada sam prestala izlaziti sa muškarcima koji su me činili nesretnom i pronašla onoga koji se prema meni ponašao onako kako zaslužujem. 

Kada pronađete pravu osobu, koja vas voli i poštuje, shvatit ćete koliko su veze u stvari lake. Prvih nekoliko mjeseci veze sa svojim sadašnjim mužem, bila sam uplašena jer nisam navikla na vezu koja je bila tako laka. No, vremenom sam shvatila da je moj muž potpuno iskren i otvoren prema meni. 

Ljubav sa osobom koja vas voli i poštuje je lagana. To ne znači da u vezi neće biti problema, ali će se oni rješavati na zreo i odgovoran način. U vezi neće biti drame, dosadnih razgovora o tome kako bi netko trebao biti drugačiji da bi veza bila bolja. 

Osoba koja vas voli prihvatit će vas takvima kakvi jeste, neće tražiti da se mijenjate i neće vas kritizirati. Osoba koja vas voli nikada neće biti uzrok vaših suza. Umjesto toga, bit će tu da ih obriše s vašeg lica i pomoći vam da ih prebrodite. 

Takva osoba će uvijek pokušati riješiti probleme na civiliziran način, a nikada vas neće natjerati da se osjećate krivim za nešto. Zato je važno pronaći osobu koja će vas voljeti i poštovati onako kako zaslužujete.

No comments

Powered by Blogger.