Neovisne i snažne će se boriti za vašu ljubav, ali nikada neće moliti za nju

Kada je riječ o ljubavi, svi želimo biti glavni i jedini u životu naše voljene osobe. U zdravoj vezi, partneri bi trebali biti važni jedno drugome, ali to ne znači da će uvijek staviti partnera na prvo mjesto.


Kada se upustite u vezu s neovisnom i snažnom ženom, morate biti spremni da nećete uvijek biti njezin prioritet. Možete biti njezin najbolji prijatelj, voljeti i poštovati je, ali uvijek će biti na prvom mjestu sama sebi. Međutim, to ne znači da će njezina odanost biti upitna. 

Kada odabere partnera, ona će biti posvećena samo njemu. Njezini prijatelji, obitelj i posao nisu važniji od vas u vezi, ali ona također neće staviti svoje potrebe iza vaših. Vaše potrebe će biti važne za nju, ali neće se žrtvovati ako to ugrožava njezinu dobrobit. Ona će vas poštovati, ali će sebe poštovati još više.

Najvažnije je da će vam pružiti ljubav na način na koji niste ni znali da postoji. Bit će posvećena vašoj vezi, ali neće tolerirati da je zanemarujete ili se osjeća nevoljeno. Neće se žrtvovati samo da bude s vama pod svaku cijenu, ali će učiniti sve što može da vas učini sretnim ako joj vi pružate isto. 

Snažna žena cijeni sebe i svoju vrijednost te neće dopustiti da ju neko obezvrijedi ili da se osjeća manje važnom od svog partnera. Ako vaša veza ne ispunjava emocionalno ili ako joj ne pružate ono što treba i želi, ne očekujte da će ostati s vama. Ona će se boriti za vašu ljubav, ali nikada neće moliti za nju.

No comments

Powered by Blogger.