Nikad ne dozvoli muškarcu da ti dva puta pokaže da te ne želi

Odlazi ako vidiš da se igra sa tvojim osjećanjima. Ako te ne želi pusti ga.


Ušao je u tvoj život kao uragan, govoreći da nikoga nije volio kao tebe. Onda, nakon nekog vremena je rekao da mu se puno toga skupilo i da mu treba vremena i prostora da o svemu razmisli.

Da li stvarno misliš da bi muškarac koji te iskreno voli, kom je stalo do tebe, rizikova da te izgubi?

Toliko si ga zavoljela da nisi vidjela njegovu suštinu. Priča je kako si predobra za njega, uspio te natjera da žališ za njegovom prošlošću.

Ali vjeruj, kad muškara vrši pritisak na sažaljenje, on to sigurno ne zaslužuje. Kad počneš da opravdavaš njegove gluposti, okrećeš se od sebe i ignorišeš svoje vrijednosti samo da bi ostala uz njega jer si se zaljubila i bojiš se da će otići. Ali njega nije briga, nije te žalio! Možda će ti srce puknuti na tu pomisao, ali njega nije briga za tebe!

Muškarci su obično otvoreni u svojim osjećanjim. Kad je muškarac iskreno zaljubljen i želi da izgradi ozbiljnu vezu, učiniće sve da bude sa tobom. Neće igrati igrice.

Ako pravi muškarac izgubi ženu koju iskreno voli, nikada sebi to neće oprostiti. Pitajte bilo kog pravog muškarca i on će da potvrdi.

Mi same moramo naučiti muškarce kako da se ophode prema nama. Muškarac ne treba da ti pokazuje da mu nije stalno do tebe. Moraš da znaš svoju vrijednost i da ne dozvoliš muškarcu da te koristi! Ne dozvoli da ti dva puta kaže da mu nije stalo do tebe

No comments

Powered by Blogger.