Ništa u životu nije slučajno - Sva iskušenja kroz koja prolazimo data su nam s razlogom

Ljubav je neprocjenjiva i uvijek ima svoj razlog, čak i kada osjetite bol zbog nekoga kome ste posvetili svoju ljubav. 


Ljubav koju dajemo se vraća, možda ne od osobe koju očekujemo, ali od nekoga drugog ko se pojavi neočekivano. Nijedan događaj u našem životu nije slučajan - svaki bol i patnja su tu da nas nauče nešto važno. Važno je zapamtiti da vrijeme liječi sve rane i da samo trebate biti strpljivi. 

Iako je sada bolno, skupite snagu i izdržite jer će sate provedene u samoći i patnji uskoro zamijeniti radostni trenuci s osobom koja će vas cijeniti i voljeti onako kako zaslužujete. Kad se pojavi prava osoba, unijet će radost u vaš život i tada ćete shvatiti da je sve što se dogodilo imalo svoj smisao. 

Shvatit ćete da je osoba koja vas je povrijedila samo pomogla da prepoznate pravu osobu za vas. Sati čekanja na odgovor na pozive i poruke pretvorit će se u ugodne razgovore s osobom koja vas razumije i sluša. Ta osoba nikada neće razočarati i pokazati će vam koliko vam znači svojim djelima, a ne samo riječima. 

Njihova ljubav će izbrisati sve ružne trenutke iz vašeg života. Osoba koja vas voli takvu kakva jest će vam dati krila da poletite i bit će vaša sigurna luka gdje se uvijek možete vratiti. Suze koje ste prolili zbog nekoga tko vam je uništio snove i nadu će na kraju presušiti. 

Pojavit će se osmijeh na vašem licu i ljubav u vašem životu koja će vam donijeti mir i spokoj o kojem ste oduvijek sanjali. Tada ćete shvatiti da sve što se događa u našem životu ima svoj razlog, čak i kada se osjećate slomljenima.

No comments

Powered by Blogger.