“Oženjenom muškarcu ne treba žena, jednu već ima kod kuće" - Labkovski bez dlake na jeziku

Često se događa da žene imaju poteškoća u pronalasku prave ljubavi. Upravo iz ovog razloga, mnoge žene biraju da budu ljubavnice oženjenim muškarcima, kako ne bi bile same. 


Ova situacija može izgledati korisna za ženu, ali zapravo nije. Takva veza ne omogućuje izgradnju prave porodice. Imam prijateljicu koja je vrlo lijepa i privlačna žena, uvijek je privlačila pažnju muškaraca i imala mnogo udvarača, ali nikada nije uspjela ostvariti ozbiljnu vezu s nekim od njih. 

Nedavno je otkrila da se muškarac s kojim je bila u vezi tri godine oženio. Dok su bili u vezi, on nije želio ni da čuje za brak, jer je iza sebe već imao jedan neuspješan brak. Smiješno je da je ženi koju je oženio ponudio brak nakon samo četiri mjeseca veze. 

Nakon što je prekinula vezu s njim, upoznala je drugog muškarca koji je bio sve ono što je željela. Međutim, kasnije je saznala da je i on oženjen, ali to nije spriječilo da nastavi vezu s njim. Kasnije se ispostavilo da vara i nju i svoju suprugu s drugim ženama. 

Važno je napomenuti zanimljiv citat psihologa Mihaila Labkovskog koji bi trebala pročitati svaka žena koja ima problema u ljubavi i koja je u vezi s oženjenim muškarcem. Citat glasi: "Slobodna žena ne treba da se druži sa oženjenim muškarcima. Riba se prodaje u ribarnici, meso u mesnici. Ne gubite svoje vrijeme. Oženjenom muškarcu nije potrebna žena, on već ima jednu kod kuće." 

To je istina. Oženjeni muškarac ne treba drugu suprugu, već mu treba ljubavnica. Stoga, nemojte se nadati da ćete s njim živjeti sretno do kraja života. Možda vas oženjeni ljubavnik ostavi svoju zakonitu suprugu zbog vas, ali ništa ne garantira da će ostati s vama u budućnosti. Postoji velika šansa da će se ponovno naći u istoj situaciji i pronaći novu ljubavnicu.

No comments

Powered by Blogger.