Poruka muškarcima: "Počistite za sobom i operite, nije vam žena mama, a ni vi niste bebe"

U 21. vijeku, društvo se razvilo do te mjere da se žene i muškarci smatraju ravnopravnima, barem u teoriji. 


Međutim, unatoč napretku koji smo postigli, postoje određene činjenice koje i dalje postoje u našim vezama i brakovima. Čak i ako to ne priznajemo naglas, istina je da novac igra važnu ulogu u našim vezama. To je često izvor stresa i pritiska koji može utjecati na naše odnose s partnerom. 

Čak i ako imate izvrsnu vezu, uvijek će postojati izazovi koji će zahtijevati vašu pažnju i rješavanje. Jedan od tih izazova je kuhanje. U današnjem svijetu, gdje je žena ravnopravna i nema obvezu brinuti se o muškarcu na svaki mogući način, muškarci moraju biti spremni naučiti kuhati. 

Kad smo u ozbiljnoj vezi ili braku, neizbježno je da će se pojaviti stvari koje ne volimo kod našeg partnera, čak i ako se čini da je savršen. Međutim, važno je zapamtiti da su to često male stvari i da bi bilo bolje ne naglašavati ih. S druge strane, postoje i stvari koje se našem partneru ne sviđaju kod nas, ali je također važno da ne otkrivamo previše o tome. 

Kada se radi o intimnosti, često se događa da dolazi do smanjenja seksualnih aktivnosti nakon rođenja djeteta. Međutim, to nije uvijek zbog nedostatka želje ili privlačnosti, već zbog povećane odgovornosti i obaveza koje proizlaze iz roditeljstva. Stoga, ako se osjećate kao da nedostaje intimnosti u vašoj vezi, zapitajte se što možete učiniti kako biste pomogli svom partneru s njihovim obavezama. 

Na kraju, važno je zapamtiti zašto smo se uopće upustili u ovaj odnos. Bez obzira na sve izazove koji dolaze s vezom ili brakom, oni su tamo zbog ljubavi. Dakle, pazite na svoj odnos i ne zaboravite koliko vam je važan vaš partner.

No comments

Powered by Blogger.