Prestani da se boriš za muškarca koji se ne plaši da te izgubi - Odaberi sebe, a ne njega!

Odmah sam osjetila posebu povezanost sa njim. Imala sam dosta loših momka, ali sa ovim sam se osjećala drugačije. Osjećala sam kao da sam pronaša svoj “dom”. 


Sa njim sam se napokon osjećala “živom”, i on je takođe imao isti osjećaj. Način na koji me je gledao, pažnja sa kojom me sluša, sve je bilo odlično.. Ali vremenom je počeo da se mjenja.. Što sam više pokazivala ljubav on je me je manje cijenio. 

Najgore do svega što sam sve to osjetila, vidjela kako me odguruje od sebe. Osjećam da se on ne plaši da će me izgubiti, on vjeruje da ću ga uvijek primiti nazad. Ali drage žene, morate prestati da se borite za muškarce koji samo govore da vas vole, ali to ne potvrđuju djelima. 

Nemojte dozvoliti da se samo vi borite i nervirate oko vaše veze. U vezi u kojoj samo jedna strana pokušava da spasi odnos nema srećnog kraja. Nema svjetla na kraju tunela. Sami sebi uskraćujete priliku za srećnu budućnost, boreći se za nekoga ko se ne boji izgubiti vas. Sebe morate staviti na prvo mjesto i pokazati mu da imate hrabrosti da ga napustite. Odaberite sebe, a ne njega! Neće biti lako ali to je jedina opcija. Budite sa nekim ko se boji da vas izgubi. Ko svoju ljubav pokazuje djelima.

No comments

Powered by Blogger.