Samo budite strpljiva - Sve će na kraju krenuti u tvoju korist

Budi strpljiva, jer kad žuriš, kršiš scenario koji je Svemir pripremio.


Samo budi strpljiva. Čak i ako se danas ne osjećaš dobro, na kraju će ti sve ići u prilog, vjeruj mi.

Samo budi strpljiva i shvatićeš zašto pojedinim ljudima nije suđeno da ostanu u tvom životu. Odjednom ćeš vidjeti njihovo pravo lice. Vidjećeš kako se ponašaju prema drugima, vidjećeš kako žive i dišu. Biće ti jasno zašto ti ljudi nisu mogli ništa dobro da ti donesu. Shvatićeš da te njihovo prisustvo samo iscrpilo i razočarlao.

Samo budi strpljiva, karama će donjeti pravdu. Svi koji su te lagali i izdali će dobiti svoj “odgovor”. Sve što kažemo i radimo vraća nam se. Osobu koja te izda, ponizi, ode bez kajanja ili ti slomi srce prije ili kansije mogla bi zadesiti ista sudbina. Takav je život.

Samo budi strpljiva i pusti karmi da obavi sav “prljavi” posao. Sve što te povrijedilo biće sređeno. Istina je da ćeš morati sačekati. Ponekad, malo duže. Možda budete razočarani, misleći kako sve ide protiv vas, ali samo budite strpljivi. Sve će doći na svoje mjesto - sigurno.

Samo budi strpljiva, kad si u žurbi, vrlo često impulzivno prekršiš scenario koji je Svemir pripremio. Ponekad se zaneseš i ne čekaš da stvari prođu. To je zato što si previše opsjednuta da iste sekunde dobiješ željeni rezultat. To je pogrešno. Tako sprečavaš Univerzum da čini svoju magiju, da stavi sve na svoje mjesto.

Samo budi strpljiva i gledaj kao vjera pomaže da dobiješ sve što si ikada željela. Budi strpljiva i gledaj kako pobjeđuješ u biktama koje si već smatrala izgubljnima.

No comments

Powered by Blogger.