“Sve dolazi na vrijeme. Ako ne dođe, onda još nije vrijeme.” - 5 pravila mudrih žena

Nemojte očekivati da će sve uvijek ići po planu, ponekad život za vas ima drugačije planove.


1. “Birajte one koje biraju vas” Vrlo jednostavno pravilo koje će vas spasiti od nepotrebnog gubljenja vremena i truda. To se pravilo odnosi na sve u životu: Birajte muškarca koji je već odlučio da sta vi jedina za njeag. Budi prijatelj sa osobom koja te smatra svojim prijateljem.

2. “Sve dolazi na vrijeme. Ako ne dođe, onda još nije vrijeme.” Ovo pravilo štedi mnogo energije i vremen, vjerujte mi! Na primjer, želite da se preselite u drugi grad ili državu. Već ste zamislili kako će vam tamo biti puno bolje u novom stanu i na novom poslu.. ali onda se desi neštoo što vas spreči da odete.

Nakon nekog vremena dobijate poziv za posao iz grada do kojeg tada nise uspjeli da dođete. Život je ljubazna prema svima! Daje vam ono što želite ali tek onda kada smatra da je to korisno za vas.

3. “Nikad ne reci nikad!” Nemojte očekivati da će sve uvijek ići po planu, ponekad život za vas ima drugačije planove.

4. “Ne boj se ničega” “Nema ništa gore od smrti” govorila je moja baka i bila je u pravu. Ako si sad živ i zdrav, onda se nemoj plašiti i živi punim plućima.

5. “Padni, ustani, idi dalje” Ako vas je život oborio i stavio vam lisice, morate ustati što je prije moguće . Ako ne možete ustati, pužite..

No comments

Powered by Blogger.