Univerzum je uvijek na strani onoga koji poštuje 2 pravila - Zakon primanja i osećanja

Vi ste gospodar svog svemira, koji se može popraviti ili minimizirati negativna uvjerenja. Upravo su ona najčešći okidač za probleme i patnji.


Sve što se dešava u našem životu kreiramo mi sami, svojim mislima i uvjerenjima, svojom navikom da budemo negativni. Tvoj život je jednostavan, sve u njemu je jednostavno. Dobijaš ono što daš. 

Želite biti voljeni? Morate biti spremni da volite svim srcem, bez ikakvih manipulacija. Samo tako možete formirati polje za ljubav zauzvrat. 

Želite da se obrazujete? Jednostavno morate krenuti da učite, ništa se neće desiti samo od sebe. 

Želite da budete svjesni? Uključite svoj um. Nemojte se hvatati za misli drugih ljudi, ne živite po njihovim pravilima, ne obraćajte pažnju na stvari koje nisu direktno vezane za vas. Slušajte sebe, budite prijatelji sa svojom svješću. 

Stalno kukanje i pričanje o životu i njegovoj nepravdi ništa vam neće pomoći. To jednostavno nema smisla. Sa takvim razmišljanjem ništa dbro ne može proizaći. Frazu “Ovo je moja karma! Neka bude tako!” smislili su ljudi koji se cijeli svoj život pravdau i ništa ne rade. 

“Karma je rezultat tvojih postupaka” 

Isprobajte različite pristupe, promjenite stvari koje vam nisu uspjevale. Nemojte se bojati otkriti da ste godinama griješili u nečemu. Život je upoznavanje sebe, svojih sposobnosti i kacija. Život ste vi, vaše misli i odluke. 

Živi život, ne sakrivaj se i ne čekaj da ti neko stvori sreću i donese zlatnu koku

No comments

Powered by Blogger.