Uvijek izgledaj kao dama, čak i kod kuće: Zašto se mnoge žene nakon 50te pretvaraju u "tetke"

Neke žene postaju sve privlačnije kako stare, poput dobrog vina. Međutim, veliki broj žena prestaje voditi brigu o svom izgledu nakon 50. godine, misleći da im više nije potrebno. 


Ovo može dovesti do toga da se neke žene pretvore u dosadne osobe u neugodnoj odjeći i s bezizražajnom frizurom. Ovaj sindrom, poznat kao "tetka", često se javlja kod žena koje izgube interes za svoj izgled.

One prestaju pratiti modu, rijetko kupuju nove komade odjeće i nose stvari koje su izgubile svoj oblik i boju. Često biraju praktične frizure koje ne zahtijevaju stiliziranje, poput kratkih frizura. Također, često prestaju koristiti kozmetiku. 

Ove žene često postaju nezadovoljne sobom i drugima, postaju histerične i plačljive, te prestaju voditi brigu o svojim interesima. No, postoji nekoliko stvari koje žene mogu učiniti kako bi izbjegle ovaj sindrom. 

Prije svega, ne smiju se odreći svojih interesa i moraju posvetiti pažnju svojim željama i potrebama. Također, ne bi trebale štedjeti na sebi ni novac ni vrijeme. Treba biti hrabar i ne brinuti se što će drugi misliti. Ono što je najvažnije je ono što nosite u sebi, ali važno je i ono što nosite na sebi. 

Važno je da budete pozitivni i da vodite brigu o svom izgledu. Osmijeh je najljepši ukras na ženi, a žena bi uvijek trebala izgledati kao dama, čak i kod kuće. Umjesto da se žalite na svoj život, pokušajte pronaći razloge za radost svaki dan.

No comments

Powered by Blogger.