Zašto je ćutanje žene može biti puno opasnije od njenih riječi

Žena nikad neće prihvatiti osrednju ljubav, to je ono što većina muškaraca često ne shvata.


Žena nikada ne krije i ne potiskuje svoja osjećanja, jer zna da to neće dovesti do ničega dobrog. Zato je većina žena iskrena prema svojim emocijama i izražavaju ih, dok ih muškarci pokazuju kroz svoje postupke - barem bi tako trebalo da rade pravi muškarci.

Muškarci misle da se djevojk stalno žale, nalaze bezazlene razloge za svađu, ali oni ne vide glavnu stvar. Ne vide koliko emocija i osjećaja djevojka otkriva kada se svđa oko nečega. Sledeći put kad se naljuti na vas, shvatite da to znači da joj je stalo do vas.

Ako postane ljubomorna, to je zato što se boji da će vas izgubiti. Žena neće započeti svađu sa nekim ko je prema njoj ravnodušan. Ako vidite da vaša žena uplakan leži zbog onoga što ste rekli ili uradil, budite sigurni da vas je pustila u svoje srce i sad se morate pobrinuti za nju.

Ako vaša žena ćuti,onda je vrijeme za brigu. Ako ste primjetili da se vaša žena prestala svađati sa vama, onda je vrijeme za brigu. To znači da više niste vrijedni njenih živaca i snage. Vrijeme je da se brinete kada postane ravnodušna prema onoe što govorite i radite, iako bi to obično povrijedilo njena osjećanja.

Ako je prestala da se svađa sa vama, onda je shvatila da se više nema za šta boriti. Povrijedio si je svojim ponašanjem prema njoj i ona ne želi više da se bori. Ako ćuti, onda te već na pola ostavila. Došla je do tačke bez povratka, ne možeš je natjerati da se predomisli.

No comments

Powered by Blogger.