Žene morate shvatiti - Bolje vam je da budete same nego u lošoj vezi

Ponekad može da bude veoma teško prihvatiti istinu ali jednostavno moraš se suočiti sa tim. Jednostavn je: “Ako te ne traži, onda mu nisi ni potreban” 


Ne možeš vjerovati da si mu bitna kad ti ne daje nikakve razloge za to, znam da je teško pomiriti se sa tim. Možda ti da mrvicu svoje pažnje samo da bi te uvjerio u supratno, ali vjeruj da ti on nikada neće dati svoje srce. On neće cijelog sebe posvetiti vašoj vezi, nemoj se zavaravati. 

Budi razumna: Muškarac koji te želi u svom životu učiniće sve da te osjećaš poželjno. Ponekad je teško sve to prihvatiti i priznati sebi kada si prepravljena emocijama. On će nastaviti da ti daje dovoljno da podstakne vašu nadu, ali ne dovoljno da budeš sigurna da je njegovo srce stvarno tvoje! 

Biće pun ljubavi i senzualnosti, a onda će samo nestati na nekoliko dana. I ne, to ne znači da ti moraš još više da se trudiš i pružaš ljubavi. Ne moraš! Nemoj sebi dozvoliti da čekaš poruku ili poziv kao da je to jedina stvar na svijetu. Nemoj mu dozvoliti da dolazi i odlazi iz vašeg života kad god on to poželi. 

Tvoje srce nije igračkam, ni jedan muškarac se ne bi smio igrati sa njim. Moraš da znaš svoju vrijednost! Budi hrabra, neazvisna i samouvjerena, čaki ako misliš da ga voliš više od svega. Nemoj gubiti svoje vrijeme čekajući muškarca da se promjeni, jer se neće promjeniti! Krajnje je vrijeme da prestaneš lagati sebe. Ako si žena njegovih snova, ništa ga neće zaustaviti. 

Budi žena koja zna da je bolje biti sama nego u lošoj vezi.

No comments

Powered by Blogger.