Hvala ti, što me nisi volio - Sada znam kakva ljubav ne treba biti

Često žene ne osjećaju potrebu da se zahvale svojim bivšim partnerima za bilo što. Međutim, ja se izdvajam iz tog obrasca i želim se zahvaliti svom bivšem partneru za sve što mi je učinio u životu.


Danas sam dobro, ne trebam tebe, sama sam odlična. Iako još nisam spremna za novu vezu, ne bježim od ljubavi. Oduvijek sam bila romantična osoba i sigurno ću kad-tad poželjeti pronaći vječnu ljubav, ali trenutno nije vrijeme za to. Nisam spremna zadovoljiti se bilo čime, a to je lekcija koju sam naučila sa tobom. 

Zato ti danas želim reći hvala. Bila sam tu za tebe uvijek, čak i kada sam znala da ne osjećaš prema meni onoliko ljubavi koliko sam zaslužila. Nikad nisi pokazao da mi je stalo do mene, da sam lijepa i da zaslužujem trud. Nikada nisi uložio napor u naš odnos, a ja sam te i dalje držala blizu sebe. Uništio si moje samopouzdanje i samopoštovanje. 

Počela sam sumnjati u svoju vrijednost. Bila sam tvoja igračka, a ti si se igrao sa mnom. Ali, na kraju sam odlučila da je dosta, da zaslužujem bolje i da je vrijeme da odem. Shvatila sam da zaslužujem nekoga tko će me voljeti iskreno i koji će biti uz mene u teškim trenucima. 

Ti nisi bio taj, a ja sam sada zahvalna što si me tretirao onako kako ne zaslužujem. Naučio si me važne životne lekcije - ljubav koja ne postoji ne može se izgraditi s vremenom, a ljubav koja se održava na silu nema budućnost. Hvala ti što si igrao važnu ulogu u mom životu i naučio me što želim i tko sam. Danas znam da se veselim svemu što mi život pruža i da ljubav izgleda sasvim drugačije.

No comments

Powered by Blogger.