Venera u Blizancima od 11.4 do 06.05 - Najviše bi moglo utjecati na 4 znaka Zodijaka

Tranzit Venere kroz Blizance od 11. aprila do 6. maja 2023. godine predstavlja značajan astrološki događaj za sve nas, a neki horoskopski znakovi mogu ga osjetiti intenzivnije od drugih. 


Ovaj tranzit obično donosi sjajno vrijeme za igru i zabavu, ali zbog dva kvadrata koje Venera formira sa Saturnom i Neptunom, može doći do konfuzije u ljubavnim vezama. Saturn u Ribama može izazvati nesuglasice u prvoj polovini tranzita, ali to nam može pomoći da steknemo bolji uvid u ono što nam je potrebno za izgradnju boljih odnosa. 

Kada se Venera udalji od Saturna, možemo očekivati promjenu u dinamici naših odnosa. Venera nam daje mogućnost da komuniciramo efikasnije, jasnije i otvorenije. Stoga, sada je vrijeme da budemo iskreni prema svom partneru i da ostanemo vjerni sebi. 

Venera u Blizancima će nas podsjetiti na moć komunikacije u vezama. Međutim, četiri horoskopska znaka će najviše osjetiti ovaj tranzit. Blizanci će doživjeti kulminaciju lekcija iz prošlosti i bit će fokusirani na energiju odnosa. Ova faza ih može potaknuti da zacijele svoje emotivne rane i pripreme se za novu avanturu. 

Djevica će doživjeti uspjeh i moć, a Venera u Blizancima će im donijeti inspiraciju, obilje i nove strasti. Odnosi u prvoj polovici tranzita mogu biti izazovni, ali će druga polovica biti idealna za nova druženja i avanture. 

Strijelci su spremni za sljedeću fazu kada je ljubav u pitanju i fokusirani su na obnavljanje odnosa i primjenu lekcija iz prošlosti. Ovaj tranzit može donijeti nova iskustva i ljubav u drugoj polovici. 

Ribe uče kako jasnije postaviti granice i riješiti se starih, loših navika. Ovaj tranzit će biti izazovan za njihovu komunikaciju u vezi, ali će ih također uzemljiti i motivirati za nove projekte.

No comments

Powered by Blogger.