Žena mudro objasnila - "Ako ženi uzmete muža, budite svjesne da i djeci uzimate oca"

Preljuba je čin koji je puno više od samo strasti. Iako je strast često ono što pokreće preljubu, to je nedovoljan razlog zašto se takva situacija događa i zašto nanosi veliku štetu mnogim ljudima. 


Ovo je nešto što treba uzeti u obzir kada se govori o preljubi. Preljuba je u osnovi ružna stvar, čak i kada se radi o dvije osobe koje su tek u vezi, a još je goru kada je u pitanju cijela obitelj, posebno ako su djeca prisutna. Oduzimanjem muža od njegove obitelji, preljuba je još veća stvar nego što se čini na prvi pogled.

Kada žena uzme muža koji ima djecu, tada se ovaj čovjek odvaja od svoje porodice, posebno od djece koja ovise o njemu. Stoga je preljuba vrlo ozbiljna stvar koja može uzrokovati ozbiljne posljedice. Mnoge ljubavnice opravdavaju svoje postupke riječima "Da nisam ja, bila bi neka druga njegova ljubavnica". 

No, ako je to zaista tako, onda je očito da je ovaj muškarac ovisan o vezama s drugim ženama. Je li to nešto što biste htjeli prihvatiti? Ako muškarac nije spreman dati sve od sebe kako bi zaštitio svoju obitelj, čak i djecu koju bi trebao voljeti i zaštititi, kakav je to čovjek? 

Razaranje nečijeg braka nije ništa manje od ozbiljne stvari. Brak se sklapa pred Bogom, pred zakonom i pred obitelji i prijateljima. Stoga, ne smijemo zanemariti važnost braka. Čak i ako je brak loš, trebao bi biti okončan prije nego što se pojavi treća osoba koja će ga ugroziti. 

Nikada se ne smije zaboraviti da su djeca također uključena u ovu situaciju. Nikakav normalan čovjek ne bi stavio svoju djecu u opasnost ili ih izložio nepotrebnoj patnji. To je nešto što se događa kada se preljuba dogodi. Dok možda izgleda kao "samo još jedan razvod", za djecu je to često puno više. To može biti trenutak koji će promijeniti cijeli njihov život. Stoga, trebamo se sjetiti da je preljuba puno više od strasti. To je čin koji može ozbiljno naštetiti mnogim ljudima, posebno djeci.

No comments

Powered by Blogger.