Ženo, digni glavu, obriši suze sa lijepog lica - Vrijediš, mnogo više nego što misliš

Draga ženo, želim da znaš da si prekrasna i vrijedna mnogo više nego što misliš. Nemoj dopustiti da te ikada išta sputava, jer si ti stvorena da budeš podrška, oslonac i prijatelj drugima. 


Ti si jedinstveno Božje stvorenje, nevjerojatno vrijedno i neprocjenjivo. Nemoj dopustiti da išta ili itko umanji tvoju vrijednost ili ti kaže drugačije. Ti si potreba, stvorena da budeš voljena i cijenjena, ne iskorištena ili zamijenjena. Ti si žena, a ne samo opcija. Ti si jedinstvena i vrijedna pažnje i ljubavi.

Nemoj čekati da netko drugi donese sreću u tvoj život. Ti si ta koju čekaju, a ne obrnuto. Čuda se događaju zbog tebe, planine se pomiču i mora preplivaju da bi se dokazalo koliko si voljena. Nemoj se osjećati kao da čekaš poruku od nekoga tko te ne cijeni onoliko koliko zaslužuješ. 

Budi ona koju netko čeka. Ti si to vrijedna jer si žena i tako treba biti od kada je svijeta. Nemoj dozvoliti da bilo što osim ljubavi bude važno u tvom životu, ni novac ni materijalne stvari. Nemoj se nikada moliti za pažnju jer žena nikad ne smije moliti. Ti si ta koju mole i trebaš znati svoju vrijednost. 

 Ti si mnogo više od svog tijela. Ti si svemir, a ne samo zvijezda. Ti si stvorena da ljubav vodiš i da se prema tvom tijelu pristupa s poštovanjem i ljubavlju. Nitko ne zaslužuje dirati tebe osim osobe koja će te cijeniti i ljubiti s najdubljim poštovanjem. Tvoje ruke su vrijedne. 

One će jednog dana biti utočište, sigurna luka, raj. One će liječiti ogrebotine, bol i suze. Tvoj zagrljaj će zaštiti od svega što je loše u svijetu. Ti si jedinstvena i vrijedna pažnje. Nemoj se osjećati loše zbog priče koja je završila. To je samo obična priča. Ti trebaš živjeti svoju bajku i imati vjeru da ćeš pronaći pravu ljubav i sreću koju zaslužuješ. Ti možeš sve jer si posebna i jedinstvena. Zato, digni glavu i kreni hrabro naprijed u život.

No comments

Powered by Blogger.