3 znaka Zodijaka očekuju velike ljubavne promjene u naredna 3 meseca - Stižu nove romanse

Najveće promjene i izazove na ljubavnom planu u naredna tri mjeseca maj, jun i jul mogu osjetiti 3 znaka zodijaka 


BLIZANCI Pred vama su tri izazovna mjeseca. Imate želju za postizanjem mnogo toga, ali osjećate se blokirano i nesposobno za pokret. Ovo unutarnje previranje može predstavljati problem za vašu vezu, posebno ako nemate dovoljno vremena koje provodite zajedno. 

Moguće je da imate tendenciju da sve obavljate sami, što može biti bolno za vašeg partnera. Bit će potrebno više komunicirati i uključiti partnera u vaše planove. Također, mogli biste se suočiti s važnom odlukom koja će utjecati na budućnost vaše veze. Očekujte prijedloge o preseljenju u drugi grad ili zemlju. 

LAV Mjesec maj donosi mnogo izazova, posebno u ljubavnom području. Bit će vam teško složiti se s partnerom i izraziti jasno što želite. Iskreno rečeno, možda čak i sami ne znate što želite. Za vas, promjene na osobnoj razini mogu proizaći iz prilika koje dobivate na profesionalnom planu. Došlo je vrijeme da zablistate na poslu. 

Ako želite održati svoju vezu zdravom, morat ćete biti organiziraniji. Uvrstite romantičnu večeru u svoj raspored, povremeno. U junu će biti lakše upravljati stvarima, s Venerom u vašem znaku. To znači da će odluka koju donesete sada u vezi sa svojom vezom imati dugoročne posljedice. 

STRIJELAC U idućim mjesecima bit će izazovno za vas, posebno ako ste u vezi na daljinu ili ne uspijevate provesti puno vremena zajedno. Ako vi ili vaš partner često putujete ili ste fizički udaljeni, mogu se pojaviti mnogi problemi i sukobi. 

Mnogi Strijelci će se suočiti s odlukom da se razdvoje ili nastave zajedno. Važno je zapamtiti da nema povratka na donesene odluke ovog ljeta. Vaša veza prolazi kroz radikalne promjene koje nisu uvijek povoljne. Tek u jesen ćete moći jasnije sagledati svoj emocionalni život.

No comments

Powered by Blogger.