Ako se žena umori boreći se za tvoju ljubav - Neće više potrošiti ni sekundu na tebe

Kada žena shvati da je sve završeno s tobom, suočava se s teškom odlukom - napustiti te i nevratiti se. 


Ali ako te voli, njena ljubav će biti iskrena i potpuna. Kada žena voli, daje sve od sebe, bez ikakvog straha i bez ikakvih tajni. Bit ćeš joj na prvom mjestu, čak i ako to znači da sebe stavi na drugo. Njena ljubav prema tebi je tako snažna da će se žestoko boriti za nju, više nego bilo ko drugi. 

Njena predanost i žrtve koje čini su zaista nevjerojatne. Ona postaje tvoja snaga, tvoj oslonac kada padneš. Bit će ti pouzdano rame, tvoje utočište. Njena ljubav će te inspirirati i ohrabriti kada sumnjaš u sebe, bit će razlog da ponovno ustaneš. Kroz nju ćeš pronaći unutarnji mir i ljubav koje nisi mogao pronaći ni u sebi ni u drugima, bez obzira na sve napore. 

Njena ljubav će te zaštititi od svijeta. U njenom zagrljaju pronaći ćeš duševni mir koji si oduvijek tražio. Kad je dotakneš, osjetit ćeš da je sve u redu dok je ona uz tebe. No, ako je prevariš i podcijeniš tu ljubav, ona će ti je oduzeti s istom strašću kojom ti ju je prije dala. Ona je dovoljno snažna da ti pruži svoje srce, ali isto tako dovoljno snažna da ga uzme natrag i ostavi te.

Nemoj se olako odnositi prema njoj. Kad shvati da je sve gotovo s tobom, ona će jednostavno izaći kroz vrata i neće se vratiti. Prije nego to shvatiš, nijedan tvoj postupak ni riječi je neće vratiti. Ako iznevjeriš njeno povjerenje, shvatit će da je uzalud vjerovala u tebe, mislila da si vrijedan njene ljubavi. Okrenut će ti leđa i možda je više nikada nećeš vidjeti. 

Neće se bojati otići od tebe jednako kao što se nije bojala voljeti tebe. Njena ljubav nije prolazna. Ona je jedinstvena, rijetka. Neće moći podnijeti takvu izdaju i ponovno te voljeti istom snagom kao prije, kao da se ništa nije dogodilo. Ona vjeruje u svoju ljubav. Vjeruje da može učiniti svog muškarca sretnim. Zato neće trošiti više vremena na tebe ako osjeti da si je lako zamijeniti, da ti dobro funkcioniraš i bez nje. 

Bit ćeš šokiran hrabrošću i odlučnošću s kojom će te izbaciti iz svog života. Ona će lako nastaviti bez tebe. Kad je započela vezu s tobom, znala je da neće biti lako. Znala je da neće sve biti idealno. Ali vjerovala je da zaslužuje muškarca koji će joj uzvratiti ljubav, koji će je voljeti više od bilo koga, jer tako je ona voljela. 

Ne traži savršenstvo, može živjeti s tvojim manama, ali neće tolerirati ako osjeti da si igračka za tebe. Ako shvati da je uzalud trošila svu ljubav koju ti je dala, umjesto da te zagrli i čuva tvoje srce kao zenicu oka, pobrinut će se da budeš što dalje od nje i da više nikada ne budeš uzrok njenih bolnih osjećaja. Nikada. 

Raskid s osobom prema kojoj je osjećala takvu snažnu ljubav neće biti lagan za nju, ali ona je sposobna proći kroz to. Zna da će biti bolno, ali shvaća da bira između bola rastanka i bola da se posveti nekome tko joj ne uzvraća istom mjerom. Lakše je prekinuti takve jednostrane odnose nego ih nastaviti. Radije će biti sama, ako mora, nego otvoriti svoju dušu nekome tko neće otvoriti svoju ni djelomično. To nije dovoljno za nju. Više se neće boriti za tebe kad shvati da je to besplodna borba i da je vrijeme da ode.

No comments

Powered by Blogger.