Crni Mjesec 19.05 - Lavove čekaju novi poslovni projekti, Blizanci savršen period za odmor

Šta bi svaki znak Zodijaka mogao da očekuje tokom crnog mjeseca 19.05 


Ovan: Ovaj mjesec donosi novi početak u vašem financijskom području, dragi Ovnu, i to na najbolji mogući način. Kada je riječ o vašem imetku, tražite stabilnost i udobnost, a kada se Sunce i Mjesec spoje u Biku ovog mjeseca, započet ćete novu fazu u tom području. Možda ćete napraviti luksuznu kupovinu ili osigurati dodatne dugoročne resurse koji će vam pružiti sigurnost. Važno je da se sada oslonite na materijalnu stranu života, jer će vam to donijeti zadovoljstvo i stabilnost. 

Bik: 19. maja doživjet ćete obnovu svog identiteta i izražavanja dok mladi Mjesec napreduje. Ova lunacija stavlja vaše potrebe u središte na način koji je ugodan i zadovoljavajući, dragi Biku, stoga si danas priuštite uživanje. Kao netko tko stavlja naglasak na uživanje u životu, ovaj mladi Mjesec samo će pojačati vašu želju da se prepustite osjetilnim aspektima života. Idite na manikuru ili se počastite finom večerom - bilo što što vam omogućuje da stavite svoje zadovoljstvo na prvo mjesto. 

Blizanci: Ovog mjeseca načini na koje se povlačite i nadopunjujete doživljavaju trenutak obnove dolaskom mladog Mjeseca. Iako je ova energija puno sporija i opuštenija od onoga na što ste navikli, pruža vam priliku da se opustite. Ovo je dan da budete malo antisocijalni, dragi Blizanci - savršeno vrijeme da se malo odmorite prije nego što vaša sezona započne. 

Rak: 19. maja će se Sunce i Mjesec spojiti u Biku, što će pokrenuti nove početke u vašim prijateljstvima i društvenim krugovima. Kao Rak, vi tražite sigurnost i zadovoljstvo kroz vaše veze s drugima, a ovaj mladi Mjesec predstavlja priliku da se oslonite na veze u kojima se osjećate najugodnije. Danas može označiti početak nove ljubavne veze ili vrijeme provedeno s dugogodišnjim prijateljem. Bez obzira na to, bit ćete ohrabreni da se povezujete s drugima i uživate u društvu. 

Lav: Kada se Sunce i Mjesec spoje u Biku 19. maja, novi počeci će se otvoriti u vašoj karijeri i profesionalnom svijetu, s fokusom na vaše zadovoljstvo i sreću. Za vas je važno da vaš posao bude ispunjavajući i da vam donosi zadovoljstvo, dragi Lavu, a ovaj mladi Mjesec pruža vam idealno vrijeme da razmislite o tome kako možete integrirati zadovoljstvo u svoju javnu sliku. Sada je vrijeme da se usredotočite na nove poslovne projekte ili kreativne izazove na radnom mjestu - sve što vam omogućuje da uživate u svojoj karijeri i ispunjavate svoje strasti. 

Djevica: 19. maja, mladi Mjesec u Biku će donijeti mirne nove početke u vašim trenutnim sistemima vjerovanja i pogledima na svijet. Ovo je vrijeme da okrenete novu stranicu, draga Djevice, posebno kada je riječ o vašim perspektivama. Ako ste bili željni ozbiljno se posvetiti novom studiju ili planirati putovanje u inostranstvo, sada je prilika za to. Vi uvijek tražite nove načine da se prosvijetlite, a ovaj mladi Mjesec je vaš trenutak da se posvetite zadovoljavajućem novom načinu života i istražite svijet iz novih perspektiva. 

Vaga: Ovog mjeseca, dok se Sunce i Mjesec spajaju u znaku Bika s fokusom na zadovoljstvo, očekujte nove početke u području zajedničkih resursa i materijalnih sredstava. Moguće je da ćete se naći kako ulažete u velike kupovine ili postavljate dugoročne temelje za sigurnu budućnost, poput otvaranja novog bankovnog računa ili penzijskog plana. Ovo također može biti vrijeme da podijelite odgovornosti s važnom osobom koja dijeli vaše ciljeve izgradnje stabilnog temelja koji će izdržati test vremena. Planiranje budućnosti postaje ugodnije i sigurnije, pružajući vam osjećaj zadovoljstva i mira. 

Škorpije: Kada se Sunce i Mjesec spoje u Biku, vaše romantične veze doživjet će novi početak usredotočen na trajno zadovoljstvo i sreću. Nakon užurbane faze, ovaj mladi Mjesec omogućava vam da okrenete novu stranicu u vašim partnerskim odnosima, naglašavajući stabilne i intimne veze. Sada je vrijeme da se oslonite na svoje odnose s drugima, dragi Škorpije - vjerujte mi, oni su dovoljno snažni da podnesu bilo koju težinu koju donosite. Neka ljubav i bliskost budu temelji vašeg postojanja, a zajedničko zadovoljstvo neka bude pokretačka sila koja vas vodi naprijed. 

Strijelac: Vaše navike i rutine doživljavaju obnovu 19. maja, kada se pojavi mladi Mjesec u znaku Bika. Razmislite o tome kako vas, dragi Strijelče, održavaju aktivnosti kojima se svakodnevno bavite, i ako je potrebno, slobodno napravite neke prilagodbe. Vaši dnevni režimi trebaju biti izvor zadovoljstva, stoga se pobrinite da svakodnevni život obogatite trenucima užitka, bez obzira koliko oni bili mali. Dopustite si da se prepustite omiljenoj hrani, opustite u najudobnijoj pidžami nakon napornog dana ili uživajte u malim radostima koje vam život pruža. Trenuci užitka čine život slađim i pomažu vam da održavate ravnotežu i sreću u svakodnevnom životu. 

Jarac: 19. maja, Sunce i Mjesec će se spojiti u znaku Bika, donoseći nove početke u vašem životu koji se tiču radosti i zadovoljstva. Ovaj mladi Mjesec vam pruža priliku da postavite svoje zadovoljstvo kao prioritet, bez osjećaja krivnje ili potrebe da stalno radite. Zato slobodno sebi priuštite nešto lijepo onako kako želite. Idite na romantičan spoj, upišite se na tečaj kuhanja koji vas veseli ili se prepustite uživanju u degustaciji vina. Sve što vam pruža zadovoljstvo i smanjuje stres, ima važnost u vašem životu, pa sebi slobodno to dozvolite. 

Vodolija: Kada se Sunce i Mjesec spoje u znaku udobnosti, Biku, vaš dom i porodični život doživjet će nove početke koji će biti usmjereni na vaše zadovoljstvo i sreću. Ovo je trenutak da razmislite o tome kako možete unaprijediti nivo zadovoljstva koji doživljavate u vlastitom domu, možda putem promjene mjesta stanovanja ili mijenjanjem dinamike među članovima porodice. Bez obzira na to koju odluku donesete, danas je idealan dan da provedete vrijeme opuštajući se u udobnosti svog doma, okruženi ljudima koji vam pružaju osjećaj pripadnosti i topline. 

Ribe: Ovog mjeseca, mladi Mjesec u znaku Bika donosi nove ideje, mišljenja i perspektive u vaš svijet, s naglaskom na vaše osobno zadovoljstvo. Vi ste osoba koja uživa u dijeljenju znanja s drugima, a danas ćete biti potaknuti da se uključite u jednostavne, lagane i zadovoljavajuće diskusije. Možda ćete osjetiti želju da započnete novu studiju ili praksu koja vas zanima. Bilo što što pobuđuje vašu radoznalost i omogućava vam opuštanje i smanjenje stresa. Iskoristite ovaj dan kako biste proširili svoje vidike i uronili u zadovoljavajući novi svijet znanja i iskustava.

No comments

Powered by Blogger.