Detaljna astro analiza od 08.05 do 14.05 - Sreća bi mogla da prati Jarčeve, Ribe i Škorpije

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analiza od 08.05.2023 do 14.05.2023 za sve horoskopske znakove 


Ovan: Ova sedmica za Ovna će biti obilježen lakšim i skladnijim odnosima s drugima, a posebno s partnerima. Opušteniji i sretniji, bit će kao da ništa nije bilo što ih je mučilo. U mnogim vezama očekuje se poboljšanje, a poneki će parovi otkriti nove dimenzije svog odnosa. Međutim, u karijeri, Ovnovi će se morati suočiti s nekim odlučnim potezima. Pasivnost neće donijeti uspjeh i brzina će biti ključna u rješavanju problema. Potrebno je držati se činjenica i ne graditi kule u zraku. 

Bikovi: Ove sedmice će osjetiti potrebu za intimnošću, što će ih potaknuti da se povuku u svoj dom s partnerom i uživaju u privatnosti. Međutim, za samce se ovo može pretvoriti u vrijeme sanjarenja umjesto druženja i novih prilika za ljubav. Dakle, ako žele pronaći ljubav, moraju izaći van i biti otvoreni za nove poznanstva. Kada je riječ o karijeri, Bikovi će nastaviti s bogatim poslovnim periodom. No, također se može pojaviti opcija nelegalnog poslovanja, pa moraju biti oprezni i razlučiti što se smije, a što ne smije. Svaka djelatnost koja je izvan pravila nije dobra za njih, pa moraju paziti da ne prekrše zakon. 

Blizanci: Ove sedmice će biti u pokretu i imati mnogo prilika za upoznavanje novih ljudi. Komunikacija s osobama suprotnog spola bit će kvalitetna i Blizanci će pokazati svoj šarm. Oni koji su u vezama bit će otvoreni jedno prema drugome, a nove veze se mogu pojaviti. Kada je riječ o karijeri, Blizanci ulaze u fazu kada će se mnogo toga obećavati. Mogu se pojaviti ponude za poslove iz snova, ali moraju biti oprezni i realni. Sve što ne drži vodu treba odbaciti, a Blizanci moraju ostati profesionalci i ne dopustiti da ih priče drugih zavedu. 

Rak: Ove sedmice ljubav će biti sveprisutna i čini se kako će je biti lako ostvariti. Za vas to će biti jednostavno i u skladu s vašom prirodom, budući da ste u duši mirni. Bit ćete zadovoljni i s najmanjim stvarima koje ćete rado dijeliti sa svojim partnerom. Oni koji su u vezi osjećat će se posebno povezani sa svojim partnerom, dok će oni koji su još sami možda ulaziti u razne ljubavne situacije koje će ih usrećivati. U ovoj poslovnoj sedmici intuitivno ćete znati kako postupati, bez obzira na nedostatak jasnog plana. Vaš unutarnji glas bit će vam glavni vodič. Ako ste u nedoumici, pokušajte zastati i pažljivo oslušnuti svoje srce i um, te se odlučite za ono što vam najviše odgovara. 

Lav: Neki će se ove sedmice možda osjećati kao da su pronašli svoj ljubavni ideal, ali sve to može biti samo iluzija. Stoga se preporučuje da ostanete više povezani s realnošću i manje u oblacima. To će vam donijeti više sreće. Oni koji su u vezi bit će skloni prevelikoj analizi svog partnera, što može dovesti do nesporazuma i sukoba. Bit će puno kontakata, a vaša sposobnost komunikacije može biti povremeno zbunjena. Važno je da sve dobro organizirate i možda čak zapisujete svoje misli i planove na papir, kako biste izbjegli mogućnost da se zbunite ili da ostavite loš dojam. Na taj način ćete ostati profesionalni i spriječiti probleme u komunikaciji. 

Djevica: Ovaj sedmica će vam biti najugodnije u miru i povlačenju. Mnogi će se odlučiti provesti vrijeme u vlastitom domu, a ako je voljena osoba uz njih, to će biti još bolje. Za one koji su još sami, ljubavni snovi bit će na dnevnom redu i možda će im biti teško vratiti se u stvarnost. Mašta će vam biti bez granica. Oni koji su zaposleni u uslužnim djelatnostima vjerojatno će morati raditi prekovremeno. Ostat ćete zauzeti tokom cijele sedmice i nemate puno vremena za razmišljanje o svojoj poziciji ili za sagledavanje svojih ciljeva. Iako će biti dosta posla, većina će se osjećati dobro jer imaju stalnu aktivnost. 

Vaga: Ovaj period za Vage može biti pomalo izazovan kada su u pitanju emocije. Moguće je da ćete se naći u situaciji u kojoj će biti teško odabrati između uživanja u slobodi ili posvećenosti nekome posebnom. Savjetuje se da razmislite o svojim prioritetima i pronađete ravnotežu između oba ekstrema. U poslu, očekuje se da će Vage uskoro početi interesirati se za nova područja, koja su usko povezana sa strukom kojom se bave. Ovo može značiti da ćete se uskoro suočiti sa novim izazovima i prilikama, ali savjetuje se da idete polako i korak po korak. 

Škorpije: Ovaj period za Škorpione bit će usmjeren na jačanje veza i uspostavljanje emocionalne stabilnosti u odnosima. Moguće je da će biti malih provokacija, ali ovo neće predstavljati veći problem, jer ćete se sa njima uspješno nositi. Savjetuje se da uložite napor u konstruktivno osnaživanje odnosa i unaprjeđenje komunikacije sa svojim partnerom. Kada je u pitanju posao, Škorpije bi trebali razmotriti svoj pristup rješavanju problema i poslovnim zadacima. Pokušajte se usredotočiti na ono što je zaista važno i razvrstajte zadatke po njihovoj važnosti. 

Strijelac: Ovaj period za Strijelce može donijeti malo iznenađenja i promjena. Moguće je da ćete se suočiti s nečim što niste očekivali, ali savjetuje se da ostanete mirni i suočite se sa situacijom na vješt način. Moguće je da će se vaši napori pretvoriti u veliku sreću za vas i vašeg partnera. Kada je u pitanju posao, Strijelci će se možda morati suočiti s nekim izazovima u suradnji s drugima. Savjetuje se da budete strpljivi i izdržljivi, jer će vaši šefovi možda imati velike zahtjeve, ali oni vam se neće svidjeti. Važno je da ostanete usredotočeni na svoje ciljeve i održite pozitivan stav. 

Jarac: Predviđa se da će se morati suočiti s ograničenim ljubavnim mogućnostima u narednom periodu. Iako je moguće da će se stvoriti dublji odnos u budućnosti, to se neće dogoditi odmah. Zbog toga je važno da ostanu mudri i strpljivi u svojim očekivanjima. S druge strane, nakon što uspješno riješe jedan problem, Jarci će se moći osjećati manje napetim i više ugodno dok rade. Međutim, još uvijek će biti malih provokacija na koje će morati paziti i osloniti se na svoju samokontrolu. Bit će važno da ne postavljaju suvišna pitanja. 

Vodolije: Savjetuje se da preispitaju svoja očekivanja u ljubavi, jer traženje savršenog partnera može dovesti do frustracija. Umjesto toga, trebaju se otvoriti za suradnju s drugima kako bi poboljšali svoj životni put. Ne bi trebali misliti da su nešto posebno i da im je sve lako, jer se to može pokazati kao loš stav. Umjesto toga, mogu poraditi na analizi sebe i svojih ciljeva kako bi postali jasniji i lakše ih ostvarili, posebno ako su na poziciji vodstva. 

Ribe: Predviđa se da će morati biti strpljive u svojim ljubavnim pokušajima. Njihovi pokušaji osvajanja mogu biti blokirani, ali to neće biti trajno. Bit će uspona i padova, a ključ za uspjeh će biti u njihovoj upornosti. Također, nije potrebno otkrivati sve adute odmah, jer će se neke stvari još razvijati. Ribe mogu raditi u tišini i prema pravilima igre kako bi ostvarili svoje ciljeve. Ako im je teško, mogu potražiti podršku vedrih ljudi.

No comments

Powered by Blogger.