Detaljna sedmična astro analiza do 28.05 - Sreća će da prati Djevice, Vodolije i Jarčeve

Donosimo vam detaljnu sedmičnu astro analiza od 22.05.2023 do 28.05.2023 za sve horoskopske znakove 


OVAN: Vaš privatni život bit će obilježen strastima i emocijama, a svakodnevno će se događati nešto zanimljivo. Osobe suprotnog spola bit će privučene vašom prisutnošću i često će vas pozivati u svoje društvo. Osjećat ćete uzbuđenje dok ostvarujete svoje planove, ali istovremeno će biti potrebni i napori da postignete uspjeh. Vaša predanost i akcija bit će ključni za ostvarenje željenih ciljeva. 

BIK: U idućim danima očekuje vas postepeno poboljšanje u privatnom životu. Ljudi će biti otvoreniji prema vama, a i vi prema njima. Moguće je obnoviti vezu izlaskom na lijepo mjesto. Samci će osjetiti probuđenu energiju i bit će otvoreniji za nova poznanstva. Bit će nekih manjih izazova s kojima ćete se suočiti, ali uspjeh će ovisiti o vašoj sposobnosti suradnje s drugima. Budite strpljivi i suzdržani kad je potrebno. 

BLIZANCI: Diskrecija i intimnost bit će važni faktori u vašem ličnom životu ovih dana. Možda će vašoj voljenoj osobi smetati vaše povremeno zadržavanje kod kuće umjesto izlaska. Ponekad ćete se osjećati preplavljenima mnogim ljudima s kojima trebate komunicirati o nevažnim stvarima. Važno je napraviti selekciju i odrediti prioritete kako ne biste gubili vrijeme na suvišne razgovore. 

RAK: U narednim danima možete osjećati frustracije u ljubavi, ali ovo je prilika da dublje sagledate svoja ljubavna očekivanja. Povučite se i razmislite o sebi i svojim potrebama. Drugi će se pokrenuti i donijeti informacije koje ste čekali, što će razjasniti stvari na poslovnoj razini. Počet ćete raditi lakše i jasnije, znajući što je čiji zadatak. 

LAV: Budite blagi prema voljenoj osobi i nemojte preozbiljno shvaćati okolnosti koje nisu uvijek u vašu korist. Prilagodba će biti važna u ovom razdoblju. Oni koji su spremni na kompromise bit će sretniji. Diplomacija i tolerancija bit će ključni za postizanje uspjeha. Suradnja s drugima bit će važna, a samostalni rad trenutno nije najbolje postavljen. 

DJEVICA: Male brige u privatnom životu bit će ublažene dobrim utjecajima u drugim područjima. Posao i društvo prijatelja bit će mjesto gdje ćete pronaći utjehu i nove mogućnosti. Vaša komunikacija bit će istaknuta, a vi ćete doći do izražaja. Ako budete profesionalni, imat ćete prilike za uspjeh i ostvarenje svojih ciljeva. 

VAGA: Ovih dana kombinirat ćete dva različita privatna stila - senzacionalan i atraktivan te tih, povučen i svakodnevan. Bit ćete meta udvarača u jednom trenutku, a u drugom obična osoba koju primjećuju samo prijatelji. Važno je prihvatiti ovu raznolikost i prilagoditi se situacijama. Dobivanje potrebnih informacija omogućit će vam lakši rad, pogotovo u komunikacijskim zadacima. Bit ćete primjer drugima. 
 
ŠKORPIJE: U društvu voljene osobe naći ćete utjehu i mir nakon napornih radnih sati. Samci će se vjerojatno radije opuštati u tišini ili u krugu svojih prijatelja nego se upuštati u nove ljubavne veze. Komunikacija s kolegama izvan vašeg radnog mjesta bit će jača, razmjenjivat ćete iskustva i možda putovati zbog posla. To će donijeti svježe ideje i nove perspektive. 

STRIJELAC: Većinu ove sedmice imat ćete dobar vjetar u leđa. Nemojte samo biti sami, već se upustite među ljude. Bit ćete dobro prihvaćeni i željeni u društvu. Moguće je da će vam se pojaviti mnogi udvarači. Vaša otvorenost i elokventnost privlačit će druge. Potrebno je prihvatiti mišljenja drugih o onome što ste zajedno postigli sa suradnicima. Vaša očekivanja ponekad mogu biti previsoka, stoga budite realniji. 

JARAC: Bit ćete otvoreni i opušteni u privatnim odnosima. Spremnost da vjerujete drugima bit će nagrađena. Vaša stručnost i profesionalnost bit će temelj vašeg utjecaja na poslu. Može biti da ćete čekati neke informacije od suradnika, ali generalno stvari se razvijaju dobro i pod vašom kontrolom. 

VODOLIJE: Utjecaji ljubavnih planeta na vaš privatni život bit će raznoliki. Ponekad će vam se činiti da je sve moguće, dok će vam drugi trenuci pokazivati suprotno. Bit će važno biti prilagodljiv kako biste se nosili s tim izazovima. Moguće je da ćete imati veći obim posla, ali s obzirom da će on biti zanimljiv i ugodan, uživat ćete u njemu. Neki od vas će istraživati nove financijske mogućnosti i razmišljati o ulaganjima. 

RIBE: Većinu vremena bit ćete više fokusirani na razmišljanje o ljubavi nego na aktivno ljubljenje. Moguće je da ćete osjetiti iskušenje tajne ljubavne veze. Bit će i onih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali možda nećete biti sigurni što je njihov motiv. Nema potrebe da sve unaprijed znate, ponekad je dovoljno biti prisutan u trenutku. Imat ćete priliku pokazati svoje poslovne vještine i znanje. Vaš utjecaj na druge bit će veći, a vi trebate prihvatiti tu odgovornost. Spremni ste za nove izazove.

No comments

Powered by Blogger.