Ljubavni horoskop do 04.06 - Lavovi posvetite se više partneru, Ribe spremite se na promjene

Sedmični ljubavni horoskop od 29. maja do 04. juna 2023 


Ovan: Planete su u savezu kako bi Ovnu pomogle u potrazi za ljubavlju, ali neće biti lako. Ostajanje u zoni udobnosti može često dovesti do neuspjeha u ljubavi, posebno sada kada je vrijeme za djelovanje. Ovan će biti ispunjen energijom i snagom, pa nema potrebe da se boji da će, nakon posla, ostati bez energije za romansu i ljubav. Međutim, ako usamljeni Ovnovi ne preuzmu rizik sada, moguće je da će usamljenost zavladati njihovim umovima, što će ih otežati u potrazi za životnim partnerom. 

Bik: Astrolozi smatraju da je hrabrost ključni faktor za uspjeh Bika u ljubavnim vezama ove sedmice. Bitno je imati dovoljno energije za traženje ljubavi. Također, astrolozi preporučuju da se oslobode nesigurnosti i kompleksa, jer takve osobine ponekad mogu odbiti potencijalne partnere suprotnog spola. Uprkos podršci Venere, Bikovi moraju raditi na sebi, jer voda ne teče ispod nepomičnih kamenja. Mars će im dati potrebnu motivaciju, a Venera fizičku snagu. 

Blizanci: Blizanci su slobodni raditi što god žele - mogu posvetiti više vremena sebi ili se posvetiti pronalaženju srodne duše. Astrolozi napominju da će Blizancima biti najugodnije komunicirati s osobama koje pripadaju najmudrijim znakovima zodijaka, no to ne znači nužno da će im biti ugodno u vezi s njima. Prilikom odabira srodne duše, astrolozi snažno preporučuju korištenje intuicije. Blizanci koji su već u vezi će imati podršku svog partnera u njihovim poslovnim pothvatima. 

Rak: Rakovima se savjetuje da ne odbijaju pomoć porodice i prijatelja, jer će im njihova podrška biti potrebna u potrazi za ljubavlju. Prema mišljenju astrologa, ovo je najpovoljnije vrijeme za stvaranje veza i sklapanje novih poznanstava. Moguće je upoznati nove ljude kako uživo, tako i putem interneta. Rakovi bi mogli izgovoriti nešto što će zažaliti u budućnosti. Ova sedmica će biti stabilna za njih ako to sami Rakovi žele. Nije nužno upuštati se u ljubavne avanture, ali ako to žele, imaju velike šanse za uspjeh u tom području. 

Lav: Lavovi će imati priliku ostvariti uspjeh u ljubavi, jer će njihov vladar, planet Mars, usmjeriti njihove misli u pravom smjeru. Astrolozi preporučuju da Lavovi posvete više vremena ljubavi, ne zanemarujući pritom svoj posao i postizanje vlastitih ciljeva. Možda njihov pravi životni partner još nije došao, ali to ne znači da trebaju odustati i prestati tražiti. Lavovi koji su u potrazi za ljubavlju i budućim supružnikom trebali bi obratiti pažnju na osobe koje pripadaju najvjernijim horoskopskim znakovima. Ovo je magično vrijeme u kojem se život Lava može bitno promijeniti.
 
Djevica: Za Djevice počinje idealno vrijeme za prve spojeve i nova poznanstva, za flert i potragu za ljubavlju generalno. Mars će im dati snagu i samopouzdanje, a Venera će olakšati komunikaciju s osobama suprotnog spola. Važno je osloniti se na unutarnji glas i donositi odluke samostalno. Ovo je idealno vrijeme da se brinu o svojim najmilijima. 

Vaga: Vage su često uspješne u ljubavi jer ne traže savršenstvo ni od sebe ni od svog partnera. U ovoj sedmici, Vage imaju pred sobom velike pobjede zahvaljujući podršci jačih Venere i Merkura u njihovim životima. Astrolozi preporučuju da iskoriste ovo vrijeme od 29. maja do 4. juna za zakazivanje spojeva i odgovaranje na slične ponude. Kako bi ubrzale ostvarenje svojih želja, Vage mogu primijeniti sedam korisnih pravila i savjeta. Važno je napomenuti da uspjeh u ljubavi može imati pozitivan utjecaj i na njihov posao, kao i obrnuto. 

Škorpija: Škorpije trebaju raditi na formiranju pozitivnog razmišljanja jer to može značajno ubrzati proces pronalaženja ljubavne sreće. Ove sedmice, njihov vladar Mars će im pružiti podršku, osnažujući ih da ostvare svoje planove. Međutim, mogu postojati i ljudi koji će pokušati ometati Škorpione u njihovoj potrazi za ljubavlju i srećom. U takvim situacijama, astrolozi preporučuju da ostanu smireni i izbjegavaju sukobe. Komunikacija s partnerom treba biti mirna i poštovati se bez negativnosti. 

Strijelac: Strijelčevi povremeno izražavaju želju za dominacijom u vezi, što može iritirati njihovog partnera i dovesti do nesporazuma. Svi oni koji su u potrazi za ljubavlju trebaju prevazići sumnje u sebe. Sada je idealno vrijeme za izlaske i upuštanje u nove ljubavne avanture. Strijelčevi trebaju prestati razmišljati negativno i otvoreno pristupiti mogućnostima koje im se pružaju. Astrolozi upozoravaju da u nedjelju mogu biti prisutne poteškoće i prepreke u ljubavi, pa je važno ostati svjesni i spremni na njihove izazove. 

Jarac: Jarčevi se mogu osloniti na stabilno i predvidljivo ponašanje planeta, što će im olakšati donošenje važnih odluka u periodu od 29. maja do 4. juna. Mars, Venera i Merkur će se pobrinuti da Jarčevi izbjegnu greške i oslobode svoj um od toksičnih uvjerenja. Sada nije vrijeme za odlaganje potrage za ljubavlju. Kraj proljeća i početak ljeta su idealno vrijeme za flert, izlaske i upuštanje u nove veze. Umjesto fokusiranja samo na rezultat, Jarčevi trebaju uživati u procesu i ciljati na zadovoljstvo. Sreća je u njihovim rukama, a imaju velike šanse da pronađu osobu s kojom će dijeliti svoja interesovanja i hobije. 

Vodolija: Vodolije bi mogle razmotriti spuštanje ljestvice i promjenu svojih ideala. Nije potrebno postavljati visoke zahtjeve prema trenutnom partneru ili novim ljudima u njihovom okruženju. Kroz takav pristup, harmonija će započeti da vlada u njihovom privatnom životu. Vodolijama će biti potrebna puno energije, pa mogu iskoristiti meditaciju na vatru i usporiti svoj tempo rada, dajući više pažnje ljubavnoj sferi. Važno je zadržati samopouzdanje i sigurnost prilikom prvog sastanka. Zahvaljujući podršci Venere, Vodolije će biti u mogućnosti da naprave prvi korak ka svojoj sreći. 

Ribe: Ribe će moći računati na podršku planeta, a njihovo raspoloženje će biti stabilno i dobro. Uspjeh u ljubavi će uvelike zavisiti o njihovim pravim prioritetima, posebno ako su već u vezi. Važno je da Ribe budu spremne za promjene i da ih dožive kao dar sudbine. Trebaju biti svjesne onoga što može ugroziti njihovu sreću, a jedan od tih faktora je ljubomora. Ljubomora može naštetiti ne samo ljubavi, već i finansijskom sektoru. U ovoj sedmici, ljubav može neočekivano ući u život Riba, pa je njihov zadatak da ne propuste važan trenutak i otvore se za nove mogućnosti.

No comments

Powered by Blogger.