"Najveća greška žena je što očekuju previše od muškaraca" - Mudar citat S. Loren za žene

Prije nego što su internet i časopisi postali toliko pristupačni, ljudi su se oslanjali na svoje iskustvo i instinkte da bi održali srećan brak. 


Ako bi par uspio da ostane zajedno dugi niz godina, smatralo se da su imali sreće. S druge strane, ako bi se razveli, to se često pripisivalo sudbini ili drugim vanjskim čimbenicima. Danas, zahvaljujući velikom broju informacija i savjeta koji su nam dostupni, mnogi se parovi mogu pripremiti za izazove koji ih čekaju u dugotrajnoj vezi. 

Iako knjige i savjeti mogu pružiti vrijedne informacije, na kraju je svaki odnos jedinstven i parovi moraju pronaći ono što funkcionira za njih. Važno je naglasiti da sreća u vezi nije uvijek vezana za to da li ste sami ili u vezi. Žene mogu biti sretne i zadovoljne kada su same, a također mogu osjećati tugu i usamljenost čak i kada su u vezi s muškarcem koji ih voli. 

Stoga je važno da se svaka osoba usredotoči na svoje vlastito zadovoljstvo i sreću. Jedna od najvažnijih stvari koju žene trebaju naučiti jest kako se pravilno ponašati prema muškarcu. Prema Sofiji Loren, slavnoj talijanskoj glumici, ono što nosimo iznutra je mnogo važnije od onoga što nosimo izvana.

Svjetlost, toplina, nježnost i samopouzdanje su kvalitete koje su ključne za sretan i ispunjen život. Loren savjetuje žene da budu simpatične prema svom izgledu i da nauče voljeti sebe. Kada prihvatite i zavolite sebe, imat ćete veće šanse da budete voljeni od drugih. 

Žena koja ima samopouzdanja privlači ljude svojom energijom i stavom. Jedna od najvećih grešaka koje žene mogu napraviti u vezi jest postavljanje prevelikih očekivanja od muškarca. Mnoge žene očekuju da će njihov partner postati sve u njihovom životu i da će ih razumjeti u svim situacijama. Međutim, to nije realno očekivati od bilo koje osobe. Nitko ne može u potpunosti ispuniti vaš život, a očekivanje takvog odnosa može samo dovesti do razočaranja i frustracije.

No comments

Powered by Blogger.