"Počisti za sobom i operi, nije ti supruga majka, a ti nisi beba" - Iskrena poruka muškarcima

Živimo u vremenu gdje žene nisu više potlačene, a muškarci pošteđeni. To može biti surova istina, ali to je realnost koju mnogi muškarci doživljavaju kada se upuste u ozbiljnu vezu ili brak. 


1. Čak i najbolje veze suočavaju se s pritiskom vezanim za novac - tko zarađuje više, tko manje. Financijska pitanja mogu postati izvor napetosti u vezi. 

2. Bez obzira koliko vaša supruga bila savršena, uvijek će biti stvari koje vam se neće svidjeti kod nje. To su često sitnice, ali nemojte joj to otkrivati na ružan način. Naučite cijeniti ono što volite kod nje i fokusirajte se na pozitivne aspekte. 

3. Moraćete sami skočiti u kuhinju. U 21. vijeku, kuhanje nije rezervirano samo za žene. Ako ne znate kuhati, vrijeme je da naučite. Vaša supruga nije tu da se brine o vama na svaki mogući način, a vi niste beba.

4 . Nemojte joj govoriti da vam njen donji veš nije privlačan. Svatko od nas ima različite preference i nešto što vam se ne sviđa, drugima može biti iznimno privlačno. Naučite poštovati i prihvaćati njezin izbor donjeg rublja. 

5. Isto vrijedi i za pidžame i druge odjevne predmete koje nosi kod kuće. Svaka osoba ima pravo biti udobna i nositi ono što joj odgovara. Nemojte joj nametati svoje mišljenje o tome kako bi se trebala oblačiti kod kuće.

6. Ako primijetite smanjenje intimnosti u vezi, nemojte samo kriviti nju. Vaša krivica je također važna. Intimni odnosi mogu se promijeniti s vremenom i dolaskom djece, ali važno je da oboje radite na održavanju ljubavnog života u vezi.

7. Nakon rođenja djece, njezine grudi mogu postati izvan dosega. Nemojte je pritiskati niti inzistirati na intimnosti ukoliko ona nije spremna. Postoje faze i promjene koje tijelo žene prolazi nakon poroda, i važno je biti razumijevajući i podržavajući.

No comments

Powered by Blogger.