Pomrčina Mjeseca 05.05 - Škorpije donose životne odluke, Strijelčeve očekuje novi početak

Kakve promjene možete očekivati tokom pomrčine Mjeseca 05.05 


Ovan: ova pomrčina Mjeseca događa se u sektoru krize, velikih financija i kapitala, što može ukazivati na neke financijske probleme koji se odnose na vašu porodicu. Moguće je da ćete se suočiti s nekim izazovima koji će zahtijevati vašu pozornost i pažnju kako biste ih riješili. Osim toga, ova pomrčina može pokrenuti neku unutarnju krizu ili iskustvo vezano uz vaše porodične odnose. 

Savjetuje se da iskoristite ovaj period kako biste se usredotočili na samoiscjeljenje i rješavanje svojih najskrivenijih osjećaja. Iako biste mogli osjećati nemir i potrebu za donošenjem drastičnih odluka, važno je biti oprezan i pažljivo razmisliti o svojim postupcima, pogotovo kada se radi o dugoročnim posljedicama.

BiK: ova pomrčina se događa u sektoru odnosa, što ukazuje na fokusiranje na rješavanje problema u odnosima s drugim ljudima, posebno s vašim partnerom. Pomrčina može izazvati tjeskobu i osjećaj ranjivosti, pa je važno da ostanete povezani sa svojim najdražima i radite stvari koje vas čine sretnima. Osim toga, očekuju vas velike promjene na poslovnom planu, što bi moglo zahtijevati prilagodbu i priliku za rast i razvoj u karijeri. 

Blizanci: ova pomrčina se događa u zdravstvenom sektoru, što ukazuje na važnost brige o vašem mentalnom i fizičkom blagostanju. Ovo bi moglo biti vrijeme kada ćete se morati usredotočiti na svoje zdravlje i dobrobit kako biste se osjećali bolje. Pomrčina također može pokrenuti neke stvari iz prošlosti, što bi moglo dovesti do otvorenih razgovora i rješavanja nekih dugoročnih problema. Osim toga, očekuje se završetak nekog ciklusa u vašem poslu, što bi moglo značiti priliku za promjene i napredak u karijeri. 

Rak: Trebali bi se pripremiti za period kreativnosti i ideja. Ovo je vrijeme kada bi trebali prepustiti svojim strastima. Međutim, budite svjesni da se zbog pomrčine Mjeseca možete osjećati preosjetljivo, pa je briga o sebi i usavršavanje vještina dobra ideja. Osim toga, sada je vjerojatno vrijeme da razmislite o svojim hobijima i odlučite se za nešto novo ili promijenite postojeći. Također, vrijeme je da se pozabavite pitanjima ljubavi prema sebi i shvatite što je za vas važno kako biste bili sretni. 

Lav: Ovaj period donosi brigu za porodicu i dom. Možda se osjećate vrlo energično i motivirano, ali važno je održati ravnotežu i biti strpljiv. Očekujte da će se dogoditi važan događaj u vašem odnosu s roditeljima ili ćete možda kupiti ili prodati kuću ili stan. Također je vjerojatno da ćete u ovom periodu prekinuti vezu s nekim članom porodice. Budite spremni na promjene u ovom dijelu vašeg života.

Djevice: Ovo je vrijeme kada biste trebali otpustiti sve negativnosti i poticati ljubav prema sebi. Ovo je period za korak unazad i ponovno pokretanje. Vjerojatno će doći do promjena u vašem neposrednom okruženju, stoga je važno da se pripremite za promjene i budete otvoreni za nove mogućnosti. U ovom periodu, komunikacija je ključna i može utjecati na vaš odnos s braćom i sestrama. Obratite pažnju na način na koji razgovarate s drugima i pokušajte izbjeći nesporazume. 

Vaga: Tokom ovog perioda, očekuje se da će Vage doživjeti financijski prosperitet. To može biti u obliku povećanja prihoda, rješavanja financijskih problema ili čak neočekivanog financijskog dobitka. Međutim, iako novac može biti važan, Vage bi se također trebale usredotočiti na održavanje ravnoteže u svojim odnosima. Mogu se pojaviti izazovi u vezi sa održavanjem ličnih potreba u balansu s potrebama drugih u njihovom životu. Vage bi trebale napraviti određene prilagodbe kako bi se osjećale ugodno i sigurno u svojim odnosima, ali i dalje uzimajući u obzir potrebe drugih ljudi. 

Škorpija: Energija pomrčine Mjeseca usmjerava Škorpije na razmišljanje o sebi i odlukama koje su donijeli u svom životu. To je vrijeme za prihvaćanje duboko skrivenih emocija i otvorenost prema sebi. Škorpije bi trebale posvetiti vrijeme brizi o sebi i svom vlastitom identitetu. Ovaj period označava kraj jednog velikog ciklusa u životu Škorpije, a sada je vrijeme za nove početke i promjene koje će omogućiti daljnji osobni rast.

Strijelac: Ovaj period za Strijelce može biti vrijeme usporavanja i pomlađivanja, uz novi početak u nekim aspektima života. Pomrčina Mjeseca može izazvati nemir u Strijelčevom životu i želju za rizikom kako bi slijedili svoje strasti. Ipak, Strijelci bi se trebali usredotočiti na provedbu vremena sa sobom kako bi sagledali svoju situaciju i donijeli mudre odluke. Ovo razdoblje također može otkriti nešto što je bilo skriveno od Strijelca, što će im omogućiti bolje razumijevanje sebe i svojih želja. 

Jarac: U ovom periodu Jarčevi bi mogli biti skloni tražiti nova prijateljstva i stvarati veze koje će im pomoći da napreduju u životu. Međutim, mogu se pojaviti i problemi iz prošlosti te emocije koje su do sada bile duboko zakopane. Kako bi se s tim nosili, Jarčevima će biti važno da uspostave ispravnu komunikaciju i zadrže jasan fokus. Važno je da razumiju kako je rješavanje tih problema ključno za njihov daljnji rast i razvoj. Također, ovaj period bi mogao biti vrijeme kada će Jarčevi donositi važne odluke u vezi s njihovim planovima za budućnost, koje bi mogle izazvati dramatične promjene.

Vodolije: Ovaj period bi mogao donijeti Vodolijama velike promjene na karijernom planu. Također, ovo bi mogao biti period kada će osjetiti visoku motivaciju. Pomrčina bi mogla biti povezana s krajem važnog ciklusa u njihovom životu, što bi moglo dovesti do promjena u karijeri ili načinu života. Važno je da Vodolije prihvate ono što dolazi i da se prilagode promjenama kako bi postigli svoje ciljeve. 

Ribe: Za Ribe, ovaj period bi mogao biti idealan za nove avanture i putovanja, kao i za bavljenje novim hobijem ili učenje novih vještina. Međutim, pomrčina bi ih mogla učiniti ranjivima, stoga je važno da se brinu o sebi kako bi se osjećali ugodno. Ovo bi također moglo biti vrijeme kada će Ribe promijeniti svoj svjetonazor, a možda će doći i do dubokog razumijevanja onoga što je za njih dobro i što ih čini sretnima i ispunjenima. Važno je da Ribe zadrže otvoren um i srce te da budu spremne na nove prilike i iskustva.

No comments

Powered by Blogger.