Postoje 2 vrste žena - Žena koja zna svoju vrijednost i ona koja kaže koliko vrijedi: Razlika je velika

Pravi muškarac uvijek se osjeća privučen prema ženi koja odražava njegovu najdublju viziju o sebi, ženi koja mu omogućuje da osjeti vlastito dostojanstvo putem njenog osvajanja. 


Muškarac koji je siguran u svoju vrijednost težit će tome da uz sebe ima ženu najvišeg kalibra, najljepšu, najjaču i najnepristupačniju, jer će posjedovanje takvog blaga donijeti duboko zadovoljstvo. Žena koja je lijepa, ali ne prodaje svoju ljepotu, nije lako osvojiva. 

Takva žena zaslužuje biti voljena iz sveg srca i obožavana u očima muškarca. S druge strane, žena koja "prodaje" svoju ljepotu nije vrijedna muške pažnje i takva žena predstavlja samo privremenu zabavu za muškarca. Ljepota žene danas izgubila je svoju vrijednost. 

Previše naglašena ljepota nestaje u moralnom izrazu i često ima cijenu kojom se može kupiti. S druge strane, skromna, profinjena i prirodna ljepota zahtijeva djela. Muškarac se mora potruditi da osvoji srce takve žene i stekne njeno povjerenje. 

Danas je mnogo djevojaka koje se razmeću na najjeftiniji način, ističući svoj prkosan izgled i nudeći sve što imaju odjednom. Međutim, tu nema dubine, nema mjesta za daljnje istraživanje. Sve što one imaju je vidljivo golim okom i to često predstavlja njihov maksimum i granicu. 

Najljepše žene su one koje posjeduju dušu, skromnost i inteligenciju. One imaju samopoštovanje i ženski ponos. U tim ženama postoji nešto posebno. Rođene su za velike ciljeve i duboka osjećanja koja motiviraju muškarce na izvanredna djela. I zapamtite, biti žena koja poštuje vlastitu vrijednost i biti žena koja to jasno izražava su dvije različite stvari i ne smiju se miješati.

No comments

Powered by Blogger.