Svaki muškarac radi ono što mu žena dozvoljava - Ako želite poštovanje dajte povoda za to

Naš život je proizvod naših misli, želja i uvjerenja. Svaki muškarac djeluje onako kako mu žena dopušta.


Ako mu je dozvoljeno lagati ili varati, to znači da je osjetio unutrašnju spremnost žene da prihvati te laži, izdaju i prevaru. Siguran je da će sve biti prihvaćeno i zanemareno kao da je isprano vodom. Muškarac uvijek odgovara na dozvoljene misli žene - radi upravo ono što ona misli.

On ispunjava sve što ona traži, baš kao što Univerzum ispunjava, ne uzimajući u obzir "ne". Ako ona razmišlja o mogućim lošim hobijima koje bi on mogao imati, on će se zainteresirati za njih. Ako mu pruža bezuvjetnu ljubav, on će odgovoriti ljubavlju. Ako ona stalno razmišlja da je on spreman da je izda, on će je izdati.

Ako ga je zamislila kao snažnu, uspješnu osobu, on će odgovoriti snagom Herkula i uspjehom Billa Gatesa. Ali ako je zamislila da je muškarac nevjeran i flertuje s drugom, ona je upravo to naredila i on će to i učiniti. Naše misli pokreću želje, a on ih ispunjava kao drvena lutka, bivajući u istom energetskom polju s nama. 

Univerzum odgovara na zahtjeve i sinhronizira se s našim stanjem uma. Čini se da nam šapuće: "Ako želiš vjernost, vjeruj u vjernost. Ljubav - samo ljubav. Ako želiš muziku, zapjevaj! Tišina - govori tiho. Ako želiš nešto slatko, napravi džemove. Jesen - oboji lišće. Nebo - pogledaj prema gore. Ako želiš iskrenost, otvori srce." 

Naš svijet postoji unutar naše glave. Naš život je rezultat naših misli, želja i uvjerenja. 

No comments

Powered by Blogger.