Umjetno cvijeće može privući lošu sreću: 6 stvari u kući koje sprječavaju protok energije novca

Postoji nekoliko predmeta u našem domu koji mogu imati negativan utjecaj na našu energiju i atmosferu u kući. 


Kako bismo unaprijedili svoje financijsko stanje i opću energiju u domu, važno je obratiti pažnju na stvari koje čuvamo. Stručnjaci za bioenergiju savjetuju da se riješimo sljedećih predmeta što je prije moguće: 

1. Oštećene stvari: Ako imate slomljene predmete poput tanjira ili šalica, važno je da se odmah riješite njih. Pokušaji popravka neće donijeti sreću, jer oštećeni predmeti privlače negativnu energiju. To može negativno utjecati na dobrobit ukućana i ometati pozitivnu atmosferu u domu. Isto vrijedi i za polomljena ogledala - ona također trebaju biti uklonjena, jer privlače lošu sreću. 

2. Pokvarena česma: Važno je da sve u kući bude ispravno, uključujući i vodovodnu instalaciju. Vjeruje se da curi česma ili problemi s odvodom vode mogu negativno utjecati na energiju novca. Stoga je važno održavati česme u dobrom stanju i popraviti bilo kakve curenje ili kvarove. 

3. Stvari koje su izgubile svoj par: Svi smo se sigurno našli u situaciji kada je jedna čarapa nestala tijekom pranja ili neka druga stvar izgubila svoj par. Mnogi ljudi zadržavaju takve stvari nadajući se da će se druga nekako pojaviti, ali zadržavanje stvari koje su izgubile svoj par može privući energiju siromaštva. Stoga je važno odmah se riješiti takvih predmeta kako bismo izbjegli privlačenje negativne financijske energije. 

4. Vještačko i suho cvijeće: Mnoge žene kupuju umjetno cvijeće za svoje domove zbog nedostatka vremena za brigu o pravom cvijeću. Međutim, važno je znati da umjetno cvijeće donosi lošu sreću. Suho cvijeće također privlači negativnu energiju i može utjecati na opću atmosferu u domu. Stoga bi bilo najbolje izbjegavati ove vrste cvijeća i radije se okrenuti prirodnom i svježem cvijeću. 

5. Prazni i stari novčanici: Ako imate prazan novčanik koji samo stoji u kući i nema svrhu, to može imati negativan utjecaj na vašu financijsku energiju. Vjeruje se da prazni novčanik može privući siromaštvo, svađe i probleme u kući. Stoga je najbolje se riješiti takvih novčanika i zadržati samo one koje aktivno koristite. 

6. Smeće: Nakupljanje nepotrebnih stvari i smeća u domu treba izbjegavati. Važno je održavati dom čistim i organiziranim, bez gomilanja stvari koje nam nisu potrebne ili koje više ne koristimo. Oslobađanjem prostora od nepotrebnih predmeta i smeća omogućavamo energiji da slobodno teče i stvaramo pozitivniju atmosferu u domu. 

Uklanjanje ovih predmeta iz našeg doma može poboljšati opću energiju, privući pozitivnu financijsku energiju i stvoriti ugodnu atmosferu za nas i naše ukućane. Važno je održavati balans i čistiti prostor od negativnih utjecaja kako bismo stvorili harmoniju i blagostanje u našim domovima.

No comments

Powered by Blogger.