Detaljan horoskop za Jul 2023 - Šta bi mogli da očekuju Rakovi, Lavovi i Djevice

Detaljna mjesečna astro prognoza za mjesec Jul. Kakve promjene mogu da očekuju osobe rođene u znaku Raka, Lava i Djevce 


Rak: Mogli bi se suočiti s pritiskom i preprekama u karijeri u mjesecu julu. Jupiter zauzima deseto polje od Mesečevog znaka, Saturn će biti u osmoj kući, a Mars u drugoj kući. To može dovesti do povećane konkurencije i smanjenog napretka u poslu. Preporučuje se izbjegavanje ulaska u nove poduhvate u ovom periodu. 

U porodičnom životu, mogući su problemi uslijed položaja Saturna, Jupitera i Ketua. Ljubavni i bračni život može biti izazovan, ali dobra komunikacija i razumijevanje mogu pomoći u prevazilaženju problema. Finansijski rezultati mogu biti manje povoljni zbog nepovoljnog položaja Saturna, Jupitera i Rahua. Također, mogući su zdravstveni problemi poput bolova u zubima, iritacije očiju i bolova u nogama. 

Lav: Lavovi će u mjesecu julu doživjeti pozitivne ishode. Jupiter će biti u devetoj kući i aspektiraće Mjesečev znak, što donosi prednosti i mogućnosti unapređenja. Ipak, mogu se pojaviti izazovi u poslu zbog prisustva Saturna u sedmoj kući. Poslovni rezultati mogu biti profitabilni, posebno u novim partnerstvima. U akademskoj oblasti, učenici Lava mogu postići uspjeh na višim studijama. 

U porodičnom životu, harmonija može biti narušena zbog položaja Merkura u dvanaestoj kući, ali krajem mjeseca sreća će se vratiti. Ljubavni i bračni život donosi dobre rezultate, zahvaljujući povoljnom položaju Jupitera. Finansijski rezultati su dobri, ali troškovi mogu biti povećani. Zdravlje će biti dobro tokom ovog mjeseca, uz moguće manje tegobe poput glavobolje, probavnih problema i iritacije očiju. 

Djevica: Jul donosi normalne ishode u karijeri. Jupiter će biti u osmom polju, a Venera u dvanaestom polju, što može donijeti blagotvoran podsticaj u karijeri zahvaljujući prisustvu Saturna u šestoj kući. Ipak, Mars i Jupiter mogu uzrokovati poteškoće i pritisak u poslu. Finansijski rezultati mogu biti normalni, a nova partnerstva i ulasci u nove poslove trebaju se izbjegavati. 

U akademskoj oblasti, rezultati mogu biti mješoviti, s napretkom i promjenama zbog kretanja Merkura iz jedanaeste u dvanaestu kuću. U porodičnom životu moguće su nesuglasice i nedostatak harmonije zbog položaja Jupitera, Rahua i Saturna. Ljubavni život može biti manje ohrabrujući zbog položaja Venere i Saturna. 

Finansijski rezultati mogu biti pomalo nepovoljni zbog troškova i gubitaka uzrokovanih nepovoljnim položajem Jupitera, Rahua i Venere. Zdravlje može biti dobro uz manje probleme poput glavobolje, probavnih smetnji i iritacije očiju. Redovna vježba i uravnotežena ishrana su preporučljivi, a obožavanje boginje Durgu može donijeti blagodati.

No comments

Powered by Blogger.