Ljubavnica o nevjernim muževima: “Kući ne dobiju ono šta hoće, pa to traži negdje drugo"

Ljubavnica nije najgora osoba na svijetu. 


Iz perspektive jedne ljubavnice, tvrdi se da su ljudi stekli pogrešan dojam o njima jer se često sudi samo ženama, a ne i muškarcima koji vara svoje supruge. Ljubavnica treba razmišljati na određeni način kako bi se opravdala u vlastitim očima. Ona može uvjeriti sebe da je muževa supruga loša osoba koja ga ne razumije. 

Možda su nekad voljeli jedno drugo, ali su se vjenčali i ostali zajedno samo zato što moraju biti u braku. Sigurno se pita je li ikada doista volio svoju suprugu. Odlučio se oženiti jer je to tada bilo prihvatljivo. Ako njegova žena odbija biti intimna s njim, a svaki muškarac to treba, on ima pravo potražiti to negdje drugdje. Supruge bi trebale brinuti o tome da svoje muževe usreće. 

Evo kako ljubavnica vidi svoj život: Zaljubi se, voli se, on želi ostaviti suprugu, a ona ispadne crna ovca. On će izgubiti skrbništvo nad djecom dok bude trčao za njom. Djeca će mu strašno nedostajati, ali njena ljubav će mu biti dovoljna. Možda će nekoliko mjeseci biti tužan i depresivan, ali s vremenom će proći, možda za godinu ili tri... 

Nakon nekog vremena, njegova će djeca dolaziti u posjet za vikend i tada će postati jedna velika, sretna obitelj. Djeca je neće mrziti zato što je rasturila brak njihovih roditelja, niti će je prezirati zato što je majka uništena i tužna. Prihvatit će je, voljeti je, a ona će voditi djevojčicu na manikuru, a dječaka na premijeru Ratova zvijezda. 

Njegova bivša supruga će je mrziti do kraja života, ali to neće utjecati na njen život. Naravno, bivša supruga će uvijek biti prisutna u njenom životu jer je majka djece njenog partnera, ali to neće previše utjecati na nju. Osim možda na svakoj proslavi rođendana, školskim priredbama i sličnim događanjima do kraja njenog života. 

U ovoj priči ljubavnice su te koje snose krivicu za sve, za to što se oženjen muškarac zaljubio u nju i poželio živjeti s njom. One su krive za sve, a jadni muškarac nije kriv. Da žene imaju toliko volje da zadrže svog muškarca koliko imaju volje da osude ljubavnice, duže bi ostale u braku.

No comments

Powered by Blogger.