Mlad Mjesec u Blizancima 18.06 - Velike promjene mogu očekivati 4 znaka Zodijaka

18. juna u 05:37h, događa se mlad Mjesec u znaku Blizanaca.


Ovaj optimistični mladi Mjesec donosi snažnu energiju koja će utjecati na sve znakove Zodijaka, ali četiri znaka će posebno osjetiti njegovu snagu. Jeste li jedan od njih? 

Blizanci: Mladi Mjesec pada u vaš znak, što znači da vam pruža priliku da se prilagodite i slijedite svoje srce. Osjećate motivaciju, a vaša mentalna energija je čak i veća nego inače. Možete jasno vidjeti što želite za svoju budućnost i vjerojatno već znate koje korake trebate poduzeti da to postignete. 

Sada je važno izraziti svoje želje i ciljeve, bilo da to činite kroz verbalnu komunikaciju, pisanje ili na neki drugi način. Samopouzdanje koje ćete izražavati potaknut će vas na uzbudljivo putovanje prema novim stvarnostima. Usredotočite se na sebe i postavite pitanja o vlastitom identitetu, onome što volite i želite biti. Učinite nešto što simbolizira promjenu i rast vašeg identiteta tokom vremena i iskustva. 

Zatim, pogledajte sebe u ogledalo i primijetite nešto potpuno novo. Možda više niste ista osoba kao prije, ali to je dobra stvar. Znači da ste preuzeli rizik, izrazili svoju istinu, stali iza onoga u što vjerujete i otvorili se prema životu. Na kraju krajeva, postali ste moćnija i zanimljivija osoba zbog toga. 

Ribe: Trenutno vam je najvažnije provoditi kvalitetno vrijeme s voljenima i osjećati se sigurno u svom domu. Možda ćete imati želju započeti iskrenu novu ljetnu tradiciju s obitelji i najbližima. Iako je ovaj Mjesec više povezan s umom nego s emocijama, važno je izraziti ono što vam leži na srcu kako biste bili sigurni da ste usklađeni s članovima obitelji. 

Mladi Mjesec vas također nadahnjuje da podijelite neke vijesti koje će promijeniti vaš život ili poboljšati vašu reputaciju. Sada imate moć primiti važna priznanja, posebno ako se prijavite na neki natječaj ili se odlučite za određeni posao. Imajte na umu da vaša upornost neće biti uzaludna. Spremate se napredovati na važnoj ljestvici i hrabro koračati prema naprijed, ne osvrćući se unatrag. Isto tako, mogli biste doseći vrhunac prije očekivanog vremena. Poslovi vezani uz nekretnine mogu donijeti rezultate. 

Djevica: Mladi Mjesec potiče vas da razjasnite što želite postići na profesionalnom planu. Vaša javna slika je trenutno u središtu pažnje, a vaš um vjerojatno obuzimaju razne obaveze. Međutim, unutarnji rad na sebi može biti najproduktivnija stvar koju trenutno možete poduzeti kako biste podržali svoje velike ciljeve. Razmislite o istraživanju duboko ukorijenjenih emocija i razgovoru o njima. 

Mladi Mjesec također osvjetljava ono što se događa iza zatvorenih vrata, izvan znatiželjnih pogleda. Ako nemate sigurno utočište u kojem se osjećate zaštićeno i dobrodošlo, vrijeme je da razmislite o tome gdje ste odlučili položiti korijene. Mladi Mjesec vas može nadahnuti da organizirate svoj dom, dogovorite večernje gledanje filmova s obitelji ili čak razmislite o preseljenju na novo mjesto. 

Slušajte svoje srce i intuitivno ćete znati koje korake poduzeti. Da biste se osjećali dovoljno ugodno za istraživanje svijeta, potrebno vam je lijepo, organizirano i mirno okruženje koje možete nazvati domom, mjesto gdje ćete se vratiti nakon avanture. 

Strijelac: Mladi Mjesec pokreće novu dinamiku u vašim odnosima i potiče vas da razmislite o davanju i primanju. Osjećate motivaciju da svoje partnerske veze učinite smislenijima. Razmišljate o načinima na koje se prikazujete drugima i kako drugi sebe prikazuju vama. Također ćete razmišljati o tome što možete učiniti kako biste unaprijedili odnos na način koji će zadovoljiti obje strane. 

Ovo je jedan od najpovoljnijih trenutaka tokom cijele godine za sklapanje novih saveza. Promatrat ćete i analizirati svoje partnere, prijatelje pa čak i neprijatelje kako biste shvatili tko su ključni igrači u vašem životu i kakve uloge imaju. Također ćete pažljivo promatrati kako pridonosite svojim odnosima i kakav utjecaj imate na njih. 

Istraživanje dinamike koju dijelite s drugima može dovesti do važnih otkrića, posebno u vezi s osobom s kojom želite provesti sljedeće poglavlje života. Nemojte se bojati proširiti svoje horizonte, čak i ako to znači da morate staviti svoju perspektivu na ispit. Mladi Mjesec vam pruža mogućnost da promijenite svoje srce i um.

No comments

Powered by Blogger.