Nemoguće je graditi porodicu sa maminim sinom - 4 znaka nezrelog muškarca

Jedna važna činjenica koju treba imati na umu jest s kim dijelite svoje vrijeme i u kakvom ste odnosu.


Ponekad se dogodi da djevojka pruži svoju ljubav muškarcu, samo da bi kasnije shvatila da ne dobiva istu pažnju i ljubav zauzvrat. Nažalost, postoje situacije u kojima muškarac počinje gledati na odnos kao na udobnost i mir. Počinje očekivati brigu i starateljstvo, a ništa više od toga. Fokusira se isključivo na vlastito zadovoljstvo. Međutim, ako obratite pažnju na nekoliko znakova, drage djevojke, možda ćete na vrijeme otkriti da ste u vezi s ovisnim muškarcem. 

Ponaša se kao dijete - On apsolutno ne preuzima odgovornost. Sve ostavlja vama da obavljate svakodnevne zadatke i donosite odluke. Ponašanje odrasle osobe za njega jednostavno nije opcija. Nema samostalnost ni ciljeve. On ne donosi vlastite odluke, već se oslanja na vas da sve obavite. 

Sebičan je - On želi da dobije sve, ali ne želi ništa dati zauzvrat. Voli kad mu se posvećuje pažnja i ljubav, ali isto to ne pruža drugima. Ponekad će vaše postupke smatrati dužnostima koje ste dužni obaviti. Ne razumije da je ljubaznost i briga nešto što dolazi iz vaše dobre volje. Sebičnost definitivno nije odlika zrelog muškarca. 

Nedostatak muških kvaliteta - Pored njega se ne osjećate sigurno. Ne možete se osloniti na njega. On ne pokazuje inicijativu niti iznenađuje vas. Ne brine o vašim potrebama i osjećajima. Često od vas očekuje da se ponašate kao muško u vezi, preuzimate inicijativu i brinete o svemu. 

Podložan je tuđem mišljenju - Često se oslanja na mišljenje majke ili drugih osoba. Nije samostalan u donošenju odluka. Kada vi niste prisutni, treba mu savjet ili odobrenje drugih ljudi. Najčešće se oslanja na svoju majku, koja je za njega autoritet i uzor. Jednostavno, on ima potrebu da ga netko vodi i donosi odluke umjesto njega. 

Ako primijetite bilo koji od ovih znakova u vašem odnosu, znajte da imate posla s nezrelim muškarcem. Morate se zapitati trebate li nekoga tko je sebičan i na koga se ne možete osloniti. Važno je da postoji međusobna zaštita, podrška i povjerenje u vezi. Na kraju krajeva, trebate biti žena koja se osjeća voljeno i podržano, a ne da uz sebe imate nekoga koga morate stalno gurati naprijed.

No comments

Powered by Blogger.