Nisu svi muškaci dobri za brak - Pametna žena uvijek izbjegava 3 katergorije muškaraca

Nekada žene tek nakon sklapanja braka s muškarcem shvate da su pogriješile i da su njegove mane nešto s čime ne mogu živjeti. 


Imam jednu poznanicu koja se udala čak pet puta, ali ni jedan njen brak nije trajao duže od dvije godine. Jednom prilikom mi je ispričala kako su se svi ti njeni bivši muževi na početku činili vrlo dobrim. Bili su nježni, brižni i iskazivali su ljubav prema njoj, ali nakon određenog vremena stvari su se promijenile.

Najzanimljivije je to što su joj majka i prijateljice govorile da ti muškarci nisu pravi za nju, ali ona nije željela to čuti. Pitao sam je kakvi su to muškarci prema njenom mišljenju, koje bi mlade žene trebale izbjegavati. Odgovorila mi je da ne svi muškarci odgovaraju za brak te da treba posebno obratiti pažnju na tri kategorije muškaraca. 

Prva kategorija su muškarci bez šarma Postoje muškarci koji su fizički privlačni, ali jednostavno nemaju šarm. Žena treba biti sigurna i zaštićena uz svog partnera. Potrebna joj je toplina, nježnost i emotivna podrška. Ako to ne dobiva, neće biti srećna. Mnoge žene pristaju biti s muškarcima koji im ne mogu ponuditi ništa više od fizičke privlačnosti, ali s vremenom shvate da im je ljubav i pažnja važnija od vanjske ljepote. Biti u vezi s takvim muškarcem samo može potaknuti komplekse i nesigurnosti. 

Druga kategorija su muškarci s lošim navikama Supružnici su kao dva konja koji vuku kola zajedno. Ako jedan konj malo popusti, drugi će morati nositi sav teret sam. Možete živjeti na taj način, ali ne morate. Ako vam se na početku ne sviđaju loše navike koje vaš partner ima, budite sigurni da vam se neće svidjeti ni kasnije. Nemojte očekivati da će se muškarac nekako čudesno promijeniti i da će njegove loše navike nestati. 

Treća kategorija su muškarci s mnogo iskustva Ako muškarac iza sebe već ima više od jednog neuspjelog braka, zašto biste mislili da će s vama biti drugačije? Ako jedan brak nije uspio, može se smatrati slučajnošću, ali više od jednog neuspjelog braka ne može biti slučajnost. Vjerojatno je problem u njima, jer da nije, i dalje bi bili u braku. Nemojte nasjesti na njihova obećanja. Pažljivo razmislite prije nego se upustite u vezu s takvim muškarcem, a kamoli brakom. 

Mnogi smatraju da su inteligentne i mudre žene same zato što su izbirljive. Ali istina je da su same zato što prepoznaju ove kategorije muškaraca i izbjegavaju ih. Samo mudre žene s lakoćom otkrivaju njihove namjere i znaju kada treba povući ručnu kočnicu.

No comments

Powered by Blogger.