“Previše komplikujete pa se čudite što ste same” - 5 razloga zašto su pojedine žena same

Žene često ponavljaju iste pogreške i često se pitaju zašto su i dalje same i zašto im je teško pronaći odgovarajućeg partnera. 


Razlozi mogu biti mnogobrojni, a neki od njih mogu biti povezani s njima samima, a ne s drugima oko njih. Prema mišljenju mnogih muškaraca, postoji pet razloga zbog kojih su neke žene još uvijek same.

Prvi razlog je da su stalno namrgođene i previše ozbiljne. Muškarcima su žene koje uvijek izgledaju namrgođeno i previše ozbiljno jednostavno odbojne. Oni nemaju želju stupiti u bilo kakvu vrstu razgovora s takvim ženama, čak i ako su fizički atraktivne. Neprestano loše raspoloženje odbija muškarce. 

Drugi razlog je što su previše zahtjevne. Neke žene smatraju da su dar s neba i postavljaju muškarcima razne zahtjeve i prohtjeve koje muškarci jednostavno ne mogu ispuniti. Često te žene nemaju puno toga za ponuditi muškarcima, ali od njih zahtijevaju nemoguće. Muškarci se osjećaju kao da razgovaraju s bankom koja im stalno povećava kamate na kredit. Takva situacija može biti odbojna za muškarce. 

Treći razlog je što žene žele brzo stupiti u brak. Nekim ženama se već nakon kratkog vremena može primijetiti očajnička želja za brakom. One već u početku veze smišljaju planove za budućnost, biraju vjenčanicu i razmišljaju o imenima za djecu. Njihov cilj je što prije staviti prsten na ruku, kako bi muškarac bio "zarobljen" i ne bi mogao pobjeći. Muškarci žele biti s ženom s kojom je lako i opušteno, koja ne pravi prevelike planove za budućnost već jednostavno uživa u trenutku. Takav pritisak na brak može odvratiti muškarce. 

Četvrti razlog je što žene često kompliciraju stvari. Čak i zbog najmanjih sitnica, žene mogu napraviti dramu i svađu. Umjesto da se usredotoče na ugodne i zabavne trenutke, one često plaču, pokušavaju shvatiti sve oko sebe i same sebe. Muškarci vole mirne i smirene žene, ne žele stalne haose i svađe. 

Peti razlog je što neke žene ne žele raditi na sebi. Žena bi trebala obratiti pažnju na ono što traži od muškarca i ponuditi isto i sama. Ako žena nešto zahtijeva, mora biti spremna i sama nešto pružiti. Žena bi trebala neprestano raditi na sebi, rasti i mijenjati se te pronaći smisao u svom životu. Žena koja stagnira i nije spremna na promjene nije zanimljiva muškarcima. 

Važno je da žene razumiju ove razloge i budu svjesne kako bi mogle preispitati svoje stavove i ponašanje. Rad na sebi, izgradnja pozitivnog stav, komunikacija i otvorenost mogu pomoći ženama u privlačenju pravog partnera. Također, važno je da žene ne gube vjeru i strpljenje, jer svatko zaslužuje ljubav i sretan odnos.

No comments

Powered by Blogger.