Pun Mjesec u Strijelcu 04.06 - Bikovi više se posvetite sebi, Ribe čekaju velike promjene

Kakve promjene mogu da očekuju znakovi Zodijika tokom punog Mjeseca u Strijelcu


Ovan Dragi Ovne, savjet koji vam dajemo je jednostavan: radite ono što želite. Ponekad je oslobađajuće i osvježavajuće slijediti vlastite želje i ne brinuti o tome što drugi misle. Istina je da bi ste tako trebali živjeti i dalje. Imate snagu i hrabrost da slijedite svoje strasti i ostvarite svoje ciljeve. Vjerujte u sebe i idite naprijed! 

Bik Vaša anksioznost je dostigla vrhunac uoči punog mjeseca, zbog čega je izuzetno važno da se povučete iz posla i obaveza i posvetite vrijeme sebi. Zakazivanje vremena za sebe je ključno kako biste obnovili svoju unutrašnju ravnotežu i ponovno se povezali sa svojim potrebama. Briga o sebi treba biti sastavni dio vaše svakodnevne rutine. 

Blizanci Zabrinuti ste zbog onoga što drugi rade, posebno onih s kojima se ne slažete. Važno je da ostanete fokusirani na sebe i da ne ulazite previše u tuđe živote. Neka vaša pažnja bude usmjerena na vaš put i na to kako možete živjeti u miru umjesto u stalnoj konkurenciji s drugima. Usredotočite se na vlastiti rast i razvoj.

Rak Organizacija je ključna u ovom trenutku kako biste izbjegli osjećaj preopterećenosti. Iskoristite dostupne resurse kako biste pronašli efikasnije načine za upravljanje svojim poslom. Postavite si granice kako biste izbjegli izgaranje i pružite si dovoljno vremena za odmor. Nije potrebno da stalno budete budni i radite kada svi drugi spavaju. 

Lav Vaše vještine umrežavanja su izuzetno snažne, ali možda ne idete tamo gdje se nadate. Pokušajte primijeniti nove taktike jer stare više ne donose rezultate. Otvorite se za nove mogućnosti, izađite vani i uspostavite nove veze. Možda ćete biti iznenađeni koliko uspjeha možete postići kroz nova poznanstva i suradnju s drugima. 

Djevica Porodične stvari dolaze do izražaja, što može izazvati osjećaj stresa i potrebe za podrškom u intimnim odnosima. Nema ništa loše u tome da se oslonite na druge kada vam je potrebno. Ne morate se boriti sami. Zapamtite da uvijek postoji rame na kojem možete plakati i ljudi koji su tu da vam pruže podršku. Prihvatite tu podršku s ljubaznošću i zahvalnošću. 

Vaga Mnoge informacije dolaze do vas, ali polovina njih nije istinita, a četvrtina je pretjerana. Na vama je da istražite istinu i pronađete ono u što trebate vjerovati. Budite spremni na to da će istina možda biti čudnija nego što ste očekivali, stoga se pripremite na iznenađenja i budite otvoreni za nove spoznaje.

Škorpija Financijske stvari dolaze na površinu, što vas potiče da počnete štedjeti za budućnost. Možda trenutno imate stabilnu financijsku situaciju, ali želite povećati svoje štednje kako biste si priuštili neočekivane izdatke ili sebi mogli priuštiti spontane bijegove. Važno je razviti zdrave navike štednje i razmotriti dugoročne ciljeve kako biste osigurali financijsku sigurnost. 

Strijelac Po prvi put nakon nekog vremena, primjećujete da postajete nježnijeg srca i otvoreniji za dublje emocionalne veze. Sada ćete moći bolje razumjeti svoje osjećaje i biti u stanju iskreno izražavati svoje želje. Nemojte oklijevati u potrazi za onim što stvarno želite i slijedite svoje srce bez zadrške.

Jarac Ponekad je važno udaljiti se i promatrati stvari iz šire perspektive. Dajte si prostora za razumijevanje situacija i odnosa kako biste jasnije vidjeli cijelu sliku. Ponekad vam je potreban trenutak da se ohladite i razmislite prije nego što donesete odlučujuće korake. Dajte si vremena za razmišljanje prije nego što donesete bilo kakve konkretne odluke kako biste bili sigurni da su one u skladu s vašim ciljevima i vrijednostima. 

Vodolija Svjetlost punog mjeseca podsjeća vas da se prisjetite svojeg pravog identiteta i onoga što želite postići. U protekloj godini, vaši ciljevi i nade su se mijenjali i evoluirali. Sada vas svemir provjerava kako biste vidjeli kako ste rasli i napredovali. Budite hrabri i iskreni prema sebi, prihvatite svoj put i uvjerite se da ste sretni sa smjerom kojim idete. Ako osjećate zadovoljstvo i ispunjenje, nastavite hrabro naprijed! 

Ribe Tokom punog mjeseca mogu se dogoditi velike promjene na vašem radnom mjestu, što može otežati obavljanje posla. Nemojte se osjećati prisiljenima da preuzimate sve zadatke sami. Ako se osjećate preopterećeni i ne možete se nositi s rastućim obvezama, budite hrabri i zatražite pomoć. Nije sramota priznati da vam je potrebna podrška i suradnja drugih kako biste obavili posao na najbolji mogući način.

No comments

Powered by Blogger.