Sedmični horoskop od 05.06 do 11.06 - Sreća bi mogla pratiti Lavove, Strijelčeve i Djevice

Saznajte šta kakve promjene vas očekuju od 05.06 do 11.06 - Astro prognoza za sve znakove Zodijaka 


OVAN: U ljubavnom životu Ovnovi će doživjeti određenu nezadovoljstvo, ali njihov pozitivan stav će im donijeti neka iznenađenja i osvojiti nekoliko ljubavnih bodova. Partner će cijeniti njihovu privremenu nezainteresiranost za ljubav i biti strpljiv i taktičan u vezi toga. Važno je da se Ovnovi riješe svojih velikih sumnji koje se pojavljuju kad stvari ne idu glatko. Nije potrebno postavljati samima sebi prepreke i ograničavati se. Informacije i rješenja koja im trebaju stići će doći u pravo vrijeme, a tada će moći kvalitetnije raditi i napredovati. 

BIK: Ljubav će biti bliža Bikovima nego što oni trenutno misle. Iako se možda ne pokazuje na prvi pogled, važno je da budu strpljivi, mirni i uporni. Ako su u vezi, ne trebaju forsirati izražavanje emocija pod svaku cijenu, već trebaju pričekati pravi trenutak. Postupno, ali sigurno, doći će do onoga što žele. Moguće je da će se suočiti s situacijom u kojoj trebaju pustiti stvari da idu svojim tokom ili će neki pokušaji angažmana donijeti manje rezultate nego što su očekivali. Bez obzira na ishod, važno je prihvatiti izazove i ne forsirati stvari pod svaku cijenu. Ponekad je potrebno usporiti. 

BLIZANCI: Blizanci imaju izgledne prilike za poboljšanje privatnog života. Moguće su pozivnice na zabave i društvena okupljanja koja će rado prihvatiti, a upravo iz tih prilika mogu se otvoriti nove mogućnosti za nova poznanstva. Osobe koje su već u vezi također će doživjeti bolje trenutke. Međutim, moguće su poteškoće u komunikaciji s nadređenima na radnom mjestu. Oboje, Blizanci i njihovi nadređeni, žele dominirati, ali u hijerarhijskom okruženju to može biti problem. Važno je da Blizanci shvate svoje mjesto i prilagode se situaciji kako bi se izbjegli sukobi. 

RAK: Ljubavni život Rakova će i dalje biti bogat, ali će oni postajati sve smireniji. Strasti će se postupno smiriti, ali zadovoljstvo neće izostati. Osjećat će da ulaze u dugotrajniju fazu veze, a čini se da su u pravu. Samci će uspješno zavoditi i privlačiti pažnju. Važno je da dopuste drugima da se izraze i, ako je potrebno, da ih puste da vode, čak i ako im to može biti neobično. Trenutno ne mogu sve postići sami, stoga je bitno da budu razumni, strpljivi i da vjeruju da će sve doći na svoje mjesto. Odgovori će se pojaviti u pravo vrijeme. 

LAV: Lavovi će imati sjajno ljubavno razdoblje u ovom trenutku. Bit će ugodno iznenađeni koliko se otvaraju nove ljubavne prilike pred njima. Važno je da se dotjeraju i izlaze među ljude, ali trebaju paziti da ne pretjeraju s prezentacijom sebe. Lavovi će također uspješno riješiti veće poslovne dileme i sada mogu hrabro krenuti naprijed. Polako počinju graditi nove ulove rada ili projekte. Imaju posebnu svjetlost u sebi kojom mogu inspirirati druge oko sebe, samo trebaju pružiti povjerenje. 

DJEVICA: Kad je ljubav u pitanju, Djevice će se osjećati kao riba u vodi. Otvaranje drugih prema njima i obratno rezultirat će brzim napretkom, ponekad čak i iznenađujućim. Važno je da uspore za druge i pokažu razumijevanje. Možda će vidjeti dugoročne rezultate prije drugih, jer njihovi suradnici imaju ograničen pogled. No, informacije će se početi pojavljivati u ovom razdoblju. Možda neće biti ništa senzacionalno, ali će Djevice prepoznati da su usmjerile svoj posao u pravom smjeru. 

VAGA: U ljubavnom životu Vage dolazi do porasta strasti i povećanja njihove privlačnosti. Njihov partner će to radosno prihvatiti. Istovremeno, raste potreba za sigurnošću u ljubavi, ali Vage se mogu naći u unutarnjim sukobima jer žele postići sve odjednom. Bitno je da idu polako i postepeno. Dolazi vrijeme kada će njihovo znanje biti sve više cijenjeno. Trebaju biti svjesni svoje stručnosti i slobodno pokazati svoje sposobnosti. 

ŠKORPIJA: Ako su još uvijek sami, Škorpije će se u ovom razdoblju usredotočiti na dobru zabavu i željet će se opustiti te osjetiti slobodu. Uživanje je važno, ali isto tako je bitno iskreno izraziti svoje namjere drugoj strani od samog početka. Na taj način, obje strane će biti zadovoljne. Moguće je da će Škorpije ostvariti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na drugim kontinentima. To će im donijeti koristi i proširiti njihove horizonte. Bez obzira na to koliko se čini udaljeno, bit će dobro.

STRIJELAC: Povremeno se Strijelci mogu osjećati usamljeno u ovom razdoblju. Najbolje je smiriti se, povući se u tišinu i meditaciju. Njihova očekivanja će se prilagoditi trenutačnom stanju, postajući skromnija. Ipak, bit će i lijepih događaja. Stoga se trebaju otvoriti više prema drugima. Moguće je da će se u područjima financija ili nekretnina pojaviti određene prepreke, te će Strijelci morati pažljivo razmotriti situaciju, analizirati je i donijeti odluke koje će utjecati na daljnji razvoj. Važno je biti objektivan i ne žuriti. 

JARAC: Jarci će se suočiti s nizom pitanja vezanih uz njihov privatni život. Neki od tih pitanja će ih potaknuti da istraže dublje, no sada je trenutak da zastanu i pričekaju. Odgovori će doći s vremenom, stoga je bitno biti strpljiv i pažljiv. Većinu posla će obavljati s lakoćom, jer će imati veću motivaciju od drugih i visoku želju za uspjehom. Unijet će kreativnost u svoj rad i rado će podijeliti svoje postignuće s drugima, te im pružiti smjernice kako mogu i oni postići više i bolje rezultate. 

VODOLIJE: Osiguravanje sigurnosti i stabilnosti osobnih odnosa postat će važan aspekt u ljubavnom životu Vodolije. Oni će usmjeriti svoju energiju na ostvarenje tih ciljeva, a njihov partner će biti ugodno iznenađen njihovom posvećenošću. Oni koji su još sami sada će preferirati samo sigurne opcije u potrazi za partnerom. Moguće je da Vodolije neće biti zadovoljni svojim prihodima jer će osjećati da mogu postići više. Vanjske okolnosti mogu postaviti određena ograničenja, i trenutno nitko ne može ubrzati stvari. Važno je realno sagledati mogućnosti i slijediti dostupne opcije. Tada će se pojaviti rješenja. 

RIBE: Svaki dan u ovom razdoblju bit će ispunjen događajima u privatnom životu Riba. Mnogi će zablistati na različitim društvenim okupljanjima, a drugi će rado prihvatiti pozivnice. Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećoj vezi. Uživat će u tim trenucima. Svakim danom, obim posla koji moraju obaviti će se povećavati, a s tim dolazi i veći napor. Kriteriji mogu biti strogi, ali ne trebaju se bojati - imaju sve kvalitete potrebne za uspješno obavljanje svog zadatka. Bitno je samo dobro se organizirati.

No comments

Powered by Blogger.