Sedmični ljubavni horoskop do 02.06 - Bikovi budite oprezni, Djevice će biti preosjetljive

Sedmični ljubavni horoskop od 26. juna do 02. jula 2023 


OVAN: Ovaj period naglašava potrebu da se govori direktno, ali pažljivo. Ovnovi će primijetiti značajan napredak u svojim vezama ako uspiju pružiti prostor i slobodu svojim partnerima. Međutim, Merkur i retrogradni Neptun mogu otkriti osjetljive tačke Ovna, što može negativno utjecati na ljubavnu sferu. 

BIK: Astrolozi savjetuju Bikove da se oslone na svoju intuiciju, ali da budu oprezniji jer će ih Merkur oslabiti. Vrijeme je da usporite i pažljivije razmotrite svoje planove. Ponekad stvarnost ne ispunjava naša očekivanja, ali je važno da naučite da cijenite ono što već imate. Bikovi mogu se osjećati zbunjenima ove sedmice, ali to ne bi trebalo da ih plaši jer će to stanje proći. 

BLIZANCI: Blizanci imaju urođenu sposobnost da budu srećni bez posebnog razloga, ali Merkur može umanjiti tu vještinu.  Ove sedmice će biti važno da brzo donosite odluke i ostvarujete svoje ciljeve u ljubavi. Pridržavanje prioriteta pomoći će vam da izbjegnete probleme. 

RAK: Rakovi bi trebali naučiti prepoznati energetski opasne ljude kako bi izbjegli toksične uticaje okoline koji mogu uzrokovati probleme u ljubavi. Iako su Rakovi obično vrlo dobri partneri, ova sedmica može donijeti rijetku sreću u ljubavnom smislu. Merkur i Neptun će izazvati nervozu kod Rakova. 

LAV: Lavovi se lako zaljubljuju, ali trebaju biti oprezni da se previše ne zanesu komplimentima. Trebaju se fokusirati na poboljšanje raspoloženja kroz omiljene aktivnosti i primijeniti moćne prakse. Ova sedmica neće donijeti mnogo podrške Lavovima, pa je važno da se oslanjaju na sebe. 

DJEVICA: Merkur će prestati pozitivno utjecati na Djevicu, čineći ih osjetljivima. Čak i ako Djevice vole svoje partnere, mogu imati poteškoća u kontroli riječi ili djela kojima mogu povrijediti druge. Neptun će dodatno pogoršati situaciju, pa je bolje odgoditi pitanja vezana za ljubav. Djevice će morati biti strpljive i preusmjeriti svoju pažnju na posao i kućne obaveze. 

VAGE: Za sve nedavno započete ozbiljne veze, Vage trebaju biti svjesne važnosti gradnje čvrstih veza. Ova sedmica donosi upozorenje da se ne smije biti neozbiljan ili nemaran u vezi, jer to može prouzrokovati velike probleme. Negativni uticaj Merkura u ljubavnim poslovima može dovesti do neprijatnih iznenađenja. Ako Vage planiraju prekinuti dosadnu vezu, naredna sedmica može biti povoljna za to. Međutim, ako žele razviti nešto novo, morat će to pažljivo planirati i podešavati.

ŠKORPIJA: Za sreću u ljubavi, Škoripije će morati uložiti dodatan trud. Astrolozi ne preporučuju započinjanje novih veza u ovoj sedmici. Ako žele izgraditi novu ljubavnu vezu, bolje je prvo provjeriti kako ta veza može napredovati. Noćna svjetla, odnosno intuicija, neće moći jasno uputiti Škoripije kako se ponašati kako bi izbjegli ljubavne neuspjehe. Moguće je da će se suočiti s ozbiljnim ljubavnim dilemama tokom ove sedmice. Astrolozi savjetuju da donesu uravnotežene i promišljene odluke.

STRIJELAC: Lični život Strelca će biti vrlo ranjiv, stoga trebaju biti oprezni i paziti na svoje postupke. Sada je vrijeme da budu oprezni. Astrolozi upozoravaju na povećanu vjerovatnoću prevare u vezama, kako s jedne strane, tako i s druge.  Također, važno je razviti sposobnost rješavanja problema bez negativnosti i odmah djelovati. Nema potrebe ponašati se tako da izazivate zavist drugih. Takva strategija će biti gubitnička u svakom smislu. Problemi u ljubavi mogu dostići vrhunac tokom ove sedmice. 

JARAC: Jarčevima će biti teško ostaviti sjajan prvi dojam o sebi. Međutim, privlačenje ljubavi je i dalje moguće, iako izazovno.  Zvijezde upozoravaju da će se odnos s dušom koja je Jarcu srodna znatno usporiti. Retrogradni Neptun može dovesti do usporedbe trenutnih veza s prošlim iskustvima, što može uzrokovati promjene raspoloženja i utjecati na ljubavni život. Mogući su sporovi s voljenom osobom. 

VODOLIJA: Astrolozi snažno savjetuju Vodolijama da se fokusiraju na sadašnjost i zaborave prošlost. Hitno je potrebno da Vodolije usmjere svoju pažnju na nešto ugodno. Za usamljene Vodolije, zvijezde predviđaju početak strastvene romanse, iako ta simpatija može biti prolazna. Vodolije koje su u vezi trebaju reagirati na promjene koje će ih zadesiti zbog nemirnog retrogradnog Neptuna krajem sedmice. Važno je djelovati zajedno s partnerom. 

RIBE: Ove sedmice će biti umornije ne samo od posla, već i od komunikacije, čak i s voljenom osobom. Stabilizacija osobnog života, usmjeravanje ljubavi i njezino usmjeravanje prema dobrobiti budućnosti bit će izazovniji. Usamljene Ribe ne moraju preuzimati inicijativu u ljubavnim poslovima. Hrabrost nije uvijek najbolji izbor. Bolje je postupati vrlo oprezno kako ne biste izazvali nesporazume i konflikte u ljubavi.

No comments

Powered by Blogger.