Vijeran muškarac neće imati potrebu gledati druge žene - 5 odlika muškarca vrijednog braka

Muškarac koji je potpuno predan svojoj partnerki neće osjećati potrebu da promatra druge žene. Kako se takav muškarac ponaša? 


Prvo, on ne obraća pažnju na druge žene, već je fokusiran samo na svoju partnerku i njihov zajednički život. Njegove oči su usmjerene samo prema voljenoj ženi. 

Drugo, vijeran muškarac ne gubi vrijeme razmišljajući o tome je li veza koju ima prava. Ako primijetite da vaš muškarac sumnja u vašu vezu, postoji velika vjerojatnost da vas ne voli dovoljno i možda čak ima nekog drugog. Muškarac koji je siguran u svoju vezu ne dovodi je u pitanje. 

Treće, vijeran muškarac ne izbjegava razgovor o budućnosti. On želi pružiti sve što je u njegovoj moći voljenoj ženi. Želi joj pružiti ljubav, sretan život i biti joj podrška. Neće se ponašati neodgovorno ili izbjegavati važne teme. 

Četvrto, vijeran muškarac je otvoren za razgovor o problemima. Neće se izvlačiti iz ozbiljnih tema ili reći "ne gnjavi me svojim glupostima" kad želite raspraviti nešto što vas muči. Dobroga muškarca nije briga o čemu razgovarate, bitno mu je da vi budete sretni. 

Peto, vijeran muškarac neće hvaliti druge žene dok ponižava svoju partnerku. Nećete čuti od njega kako druge žene rade nešto bolje ili drugačije. To su manipulativni trikovi koje koriste sebični ljudi. Dobar muškarac će vam uvijek tvrditi da ne postoji bolja od vas.

No comments

Powered by Blogger.