Zašto su neke žene u stanju da žive bez muškarca dok druge nisu: Mudro zapažanje M.Monroe

Zašto neke žene dobro podnose samoću, dok druge žene to ne podnose uopće? 


U ovom članku ćemo razmotriti razlike i objasniti zašto je to često slučaj. Jedan od prvih faktora koji se obično uzima u obzir je financijska situacija. Misli se da žene koje nisu finansijski ovisne o muškarcima manje strahuju od samoće. 

Ovo se posebno odnosi na žene koje imaju vlastiti stan, dobra primanja i podršku porodice. Postoji široko rasprostranjeno mišljenje da je susresti srodnu dušu kao osvojiti na lutriji. Osim toga, smatra se da su žene koje dobro podnose samoću obično ispunjene. One imaju bogat krug interesa, uske krugove prijatelja, prioritete i način svakodnevnog funkcioniranja. 

Takve žene ne brinu previše o tome kako će se svidjeti drugima i ne pokušavaju zadovoljiti tuđa očekivanja osim svojih vlastitih. Možda žele imati djecu i obitelj, ali ne po cijenu nesretnog braka. Paradoksalno je da muškarci često žele takve žene i da se drže uz njih, umjesto onih koje su spremne sve podrediti samo njima. 

Društveni status koji žena postigne i duhovne vrijednosti koje prihvati također su faktori koji joj pomažu da cijeni sebe i postane svjesna svoje vrijednosti. Nažalost, postoje muškarci koji se raduju lošoj pozadini žene. Pod tim se podrazumijeva da nemaju podršku, nisu postigle istaknute rezultate u obrazovanju ili radu, i slično. To je sjajna prilika za nekoga tko želi manipulirati drugom osobom. 

Kao što je nekad rekla Marilyn Monroe: "Možeš preživjeti samoću s 25, možeš preživjeti s 45, ali ako si voljen u petoj godini, to je nešto posebno." Ova snažna izjava nosi važnu poruku za sve žene, posebno za one koje odgajaju djevojčice. 

Važno je znati da ne možete doživjeti emocionalnu i mentalnu ispunjenost ako ste kao dijete bili lišeni pozitivnih emocija i ljubavi. Samo sretne i ispunjene djevojčice mogu odrasti u emocionalno i mentalno zdrave žene koje znaju što je podrška, stabilna pozadina i istinska ljubav.

No comments

Powered by Blogger.