Žena emotivno napušta prije nego što otvoreno kaže da želi prekinuti vezu

Postoji jedan važan aspekt koji muškarci često zanemaruju: žena emotivno napušta prije nego što vam otvoreno kaže da želi prekinuti vezu. 


Kada primijeti da vaša veza nije u dobroj situaciji, ona će prvo uložiti napore kako bi je popravila. Posvetit će svu svoju energiju i trud tome. Vjerojatno vam to neće biti očito jer ste zauzeti drugim stvarima koje vam se čine važnijima od vaše partnerice, zar ne? 

No, vjerujte mi, ona ulaže svoje srce i dušu u tu vezu, s nadom da će uspjeti pomoći. Ona se trudi da primijetite njen trud. Noćima ne spava i cijeli dan razmišlja o vama, spremna je učiniti sve što je potrebno kako bi spasila vezu. Ona zaista vjeruje da je to moguće. Vjeruje da će sve ponovno biti kao prije. 

No, vrijeme prolazi, a ona shvaća da ništa ne ide kako treba. Ona se trudi svim silama, no vi to ne primjećujete. Ne odgovarate na isti način. Svađe eskaliraju, i na kraju odlučujete spavati u različitim sobama dok se situacija ne smiri. Ona želi razgovarati s vama, ali vi govorite da ona sve previše osobno shvaća. Tako, polako ali sigurno, gubite emocionalnu vezu s njom, a toga niste ni svjesni. 

Bacate njen trud u smeće, i svaki put kad to učinite, stvara se nova pukotina u njenom srcu. Kada joj slomite srce - mjesto gdje vas je držala sve ovo vrijeme - uništit ćete i njenu ljubav prema sebi. Razbit ćete je na komadiće i izbrisati sve osjećaje koje je gajila prema vama. U tom trenutku, ona prestaje ulagati bilo kakav napor. Ona će prekinuti vezu i izgubit ćete svaku šansu da je spasite. 

Vi nećete razumjeti što se događa u njenom umu. Možda će vam se činiti da je ista žena u koju ste se zaljubili, ali iznutra je potpuno drugačija. Možda ćete prvo pomisliti da je samo ljuta. Ali to nije samo zbog neopranog suđa. Ona razmišlja o vama, pokušava pronaći razlog da vam pruži još jednu šansu.

Još jednu prije nego što donese konačnu odluku. Ali taj razlog ne može pronaći. Umorna je od svađa, jer primjećuje da se niste nimalo potrudili oko veze. Dosta joj je toga, i ništa je više neće natjerati da se predomisli. Tada će vas ona emotivno napustiti. Čak i kada vi još ne sumnjate. 

Možda će i dalje živjeti s vama, ali vjerujte mi, to ne mijenja ništa. Emotivno ste je izgubili, a to je najgora vrsta gubitka. Kada se to dogodi, nema povratka. Sada ste sami. Ona će nastaviti dalje, korak po korak. U jednom trenutku, sve će joj se posložiti u glavi i reći će vam da odlazi. 

Osjećat ćete strah. Moleći je da ostane, obećavat ćete joj sve na svijetu. Ali više joj nije stalo. Imali ste svoje šanse. A sada, više nije ista osoba u koju ste se zaljubili. Uništili ste to i zauvijek je promijenili. Vi ste bili dio njenog DNK-a, njenih otkucaja srca, njenog daha. A sada ste samo još jedna duša u svijetu prepunom stranaca.

No comments

Powered by Blogger.