Ženi nije potreban super heroj - Ženi treba neko da je iskreno voli

Svaka priča s sretnim krajem obično počinje s princezom koja treba biti spašena i princem koji na kraju postaje heroj. No, u stvarnom životu stvari nisu tako bajne. 


Nemamo dvorce i vile, niti smo princeze koje trebaju spasitelja. Mi smo snažne žene koje se ne oslanjaju na druge da nas spasu. Navikle smo se boriti za ono što želimo u životu, i to je u redu. Nikada nismo tražile da budemo spašene. Volimo sebe onakve kakve jesmo, i to se neće promijeniti. 

Ne trebamo princa koji će nas spasiti. Ne trebamo heroja. Mi smo naši vlastiti heroji. Jednostavno želimo biti voljene. No, biti "alfa žena" koja ima sve pod kontrolom nije lako. Zapravo, često je prilično iscrpljujuće. Ponekad nam treba odmor, trebamo se napuniti energijom da bismo dobro funkcionirale.

No, čak i kad se odmaramo, naš mozak nikada ne prestaje raditi. Konstantno razmišljamo o mnogim stvarima - o onome što smo postigle u životu ili što nas sljedeće očekuje. Dok maštamo o budućnosti, često je teško zamisliti nekoga tamo uz nas. Za neke od nas, to čak može biti nemoguće. 

Naša snaga i neovisnost često zastraše muškarce. Oni jednostavno žele biti heroji za svoje djevojke, žele se osjećati kao rješenje za sve njihove probleme. Pa, žao mi je što moram reći, ali istina je da nam je zapravo potrebna samo ljubav. Ne tražimo mnogo. Samo nam treba rame za plakanje kada se osjećamo preplavljenima. Trebamo nekoga tko će nas uhvatiti za ruku i povesti na pizzu. 

Trebamo muškarce koji će biti sretni što nas imaju u svom životu. Budimo realni, to je san svake žene. Istina je da smo zaista zauzete. Radimo na sebi cijelo vrijeme i nećemo prestati dok ne postignemo ono što stvarno želimo. Neki od nas žele postati liječnici, drugi otvoriti cvjećarnice, a neki jednostavno žele biti sretniji u životu. Nije bitno koji je cilj. 

Ako niste spremni voljeti svoju djevojku i biti uz nju dok ostvaruje svoje snove, onda se udaljite. Ona je spremna pružiti vam podršku koju očekuje od vas. Trebate biti muškarac na kojeg se može osloniti. Treba joj netko tko će se smijati s njom, plakati s njom i biti tamo gdje nikada nije bila. Ponekad i snažne žene postanu slabe. Ponekad se osjećaju preplavljene svime i tada zaboravljaju zašto rade ono što rade. 

Kada vaša djevojka dođe do takvog trenutka, trebate znati kako postupiti. Zagrlite je i recite joj da će sve biti u redu. To je sve što joj treba. Je li to previše zahtjevno? Mislim da nije. No, ponekad je muškarcima teško pružiti to svojim partnericama. Sve ove žene traže samo ljubav, ali njihovi muškarci često žele biti njihovi heroji i činiti velike geste, čak i ako to nije ono što žene zapravo trebaju. 

A da ne spominjemo da bi većina muškaraca bila najsretnija kada bi se igrali s djevojčicama. Na ovom svijetu ne postoji žena koja bi pristala na takvu vezu. Suština je da, ako niste "alfa muškarac", nemate šanse s "alfa ženom". Ako niste svoj vlastiti heroj kao što je ona, onda je bolje da odustanete. 

Ona neće biti vaša majka i ne može brinuti o vama na taj način. Bit će vam ljubavnica i najbolja prijateljica samo ako želite biti takvi prema njoj. Takva kombinacija jamči sretan odnos. Ako mislite da niste dovoljno dobri za nju, onda poštujte njezinu odluku. Ali ako ste spremni voljeti je onako kako ona to zaslužuje, budite spremni provesti svoj život s njom.

No comments

Powered by Blogger.