Bolje je povrijediti ženu istinom nego je slomiti lažima - Filozofija života

Ako muškarac iskreno želi da budete dio njegovog života, ništa ga neće spriječiti da bude s vama.


Međutim, s druge strane, ako prema vama ne gaji prava osjećanja, tada ni vaši najveći napori neće promijeniti tu činjenicu. Ponekad je teško prihvatiti istinu, ali bolje je suočiti se s njom nego živjeti u izmišljenom svijetu i lažima. 

Ljubav nije komplicirana kao što neki ljudi misle. Ako muškarac zaista osjeća privlačnost prema vama, to će biti očigledno kroz njegove postupke i geste. Možda vam se sviđate, ali to možda nije dovoljno za ozbiljnu i iskrenu vezu. Ne trebate biti s nekim tko je ravnodušan prema vama ili tko ne vidi vašu vrijednost. 

Ako vas ne podiže na sedmo nebo, tada nije spreman uložiti napore kako biste zajedno proživjeli sretan život. Muškarac koji se odluči na vezu s ženom koja mu nije "cijeli svijet" može imati nerealna očekivanja i tražiti da se više trudite oko njega, što ne bi trebalo biti vaša odgovornost. 

Zapamtite, ako se muškarac ne trudi oko vas, on nije vrijedan vašeg vremena i pažnje. Ako ste za njega žena iz snova, ne bi postojale nikakve prepreke u njegovim očima. Bio bi spreman uložiti sve napore kako bi vas zadržao u svom životu, jer bi znao da ste vrijedni svakog truda. 

Muškarci, iako ponekad nisu najizražajniji u riječima, obično će svoja osjećanja pokazati kroz djela i postupke. Ako je muškarac zaista zainteresiran za vas, neće tražiti izgovore zašto još ne može biti s vama, nego će uvijek smatrati da je pravo vrijeme za vas. 

Pravi muškarac neće se kriti iza izgovora i neće riskirati da izgubi ženu koju smatra svojim snom. Ako ste žena iz njegovih snova, bit ćete njegova prioritetna osoba i neće mu biti teško uložiti sve što je potrebno kako bi vas zadržao uz sebe. Vaša sreća i zadovoljstvo bit će mu na srcu, i neće mu biti teško izraziti svoju ljubav i brigu prema vama. Zaslužujete muškarca koji će vas cijeniti i voljeti bez obzira na prepreke koje možda postoje, jer prava ljubav se ne boji izazova i teškoća.

No comments

Powered by Blogger.